Isparta 32 Spor kritik virajda

8 Şubat 2020 12:43

                Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, ligdeki 17. Maçında Yatağanspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek.  Yatağan İlçe Sahası’nda  9 Şubat Pazar günü oynanacak karşılaşma saat 14.00 de başlayacak. Karşılaşmayı Kocaeli Bölgesinden Engin Ferik, Selim Yasak,  Burak Ersöz  ve Serdar Demirkaya isimli hakemler yönetecek.

                Isparta 32 Spor, 31 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Liderin 5 puan gerisinde bulunan pembe-yeşilliler, Yatağanspor’u yenerek zirve yarışından kopmamak istiyor.

                Kestel beraberliğinin ardından takımın başına getirilen Isparta32 Spor, Teknik Sorumlusu Teknik Direktör Turgut Kul öncülüğünde deplasmanda galibiyet arayacak.

Yatağanspor ise 21 puanla sekizinci sırada bulunuyor. Ligin orta sırasında yer alan Yatağan ise geçtiğimiz hafta şampiyonluk adaylarından Karaman Belediyespor’a 3-0 mağlup olmuştu.

                Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise lider Kestelspor, evinde Sarayköyspor’u ağırlıyor. Şampiyonluk adaylarından Karaman Belediyespor ise üst sıralarda yer almak isteyen Ortaca Belediyespor’u konuk edecek. Manavgat Belediyespor ise Sarayönü Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak.

                Akşehirspor, Bucak Belediyespor’u ağırlarken Ereğlispor  ise Burdur MAKÜ ile deplasmanda karşılaşacak.  Çal Belediyespor ise Kepez Belediyespor’u konuk edecek.

               

Bu haber 1335 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...