IYAŞ Selçuklu’nun prensesleri Baskette grup birincisi

8 Şubat 2020 12:47

Ortaokul 5 ve 6'ıncı sınıflar arası basketbol müsabakaları tüm hızıyla devam ediyor. IYAŞ Selçuklu Ortaokulu basketbolcuları, çıktıkları tüm karşılaşmaları farkla kazanarak grup 1. si olarak yarı finale yükseldiler.

Okullararası  Basketbol Küçük Kızlar İl Birinciliği müsabakalarında çıktığı tüm müsabakaları kazanan IYAŞ Selçuklu Ortaokulu yarı finale yükseldi. Geçen yıl aynı kategoride şampiyonluğa ulaşan IYAŞ Selçuklu Ortaokulu bu yılda yine şampiyonluğu hedefliyor.

Takım Antrenörü Emek Gök geleceğin büyükleri için büyük uğraşlar vererek çalışmalarına devam ediyor. Gök, 'Her çocuk bizim için ayrı bir yetenektir. Yeter ki çocuk kendi yeteneğini keşfetsin. ve o bölüme yönelsin.  Başarı arkasından gelir. Bizde okulumuzda basketbola gönül vermiş, azim göstermiş öğrencilerimizi yanımıza alarak bu yolda daha iyi şeyler öğrenmesi için çaba gösteriyoruz. Çok kısa sürede güzel başarılara imza atan yetenekli öğrencilerimi canı gönülden kutluyorum. Her geçen gün başarılarına başarı katarak ilerliyorlar. Okullar arasında yapılan il birinciliği müsabakalarında çıktığımız tüm karşılaşmaları kazanarak, yarı finale çıkmayı başaran öğrencilerimi kutluyorum. Hedefimiz her yıl olduğu gibi bu yılda IYAŞ Selçuklu Ortaokulu’nun ismini birinci sırada yer aldırmaktır' dedi. 

VELİLER ÇOCUKLARINDAN HEYECANLI

Okullar arası basketbol müsabakaları tüm hızıyla devam ediyor. Minik yavrularının heyecanlarını bastırmak için tribünde yerlerini alan veliler, çocuklarından daha heyecanlı olarak müsabakaları izliyorlar.

 

 

 

Bu haber 1419 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...