Adil Işık’ın en büyük hayali Antiocheia’da defile yapmak

11 Şubat 2020 17:41

Ünlü modacı, kadın giyiminin en ünlü markalarından birisinin sahibi olan hemşehrimiz Adil Işık, ünlü mankenlerin katılımı ile Yalvaç Antiocheia’da defile düzenleyeceğini açıkladı. Adil Işık ile Weltew Mobilya’nın sahibi Mustafa Balcı, ISUBÜ ile eğitim protokolü imzalayacak.

Türkiye’nin kadın giyim üzerine en bilinen markalarından olan Adil Işık, ADL’nin sahibi Ispartalı. Isparta’nın Yalvaç ilçesinden olan İşadamı Adil Işık, Türkiye’nin en iyi modacıları arasında gösteriliyor.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nden Strateji Daire Başkanı Fıratcan Çınar ve Öğretim Görevlisi, Gazeteci Şakir Aksöz, Weltew’in kurucusu Ispartalı İşadamı Mustafa Balcı’yı İnegöl’de, ADL markasının sahibi Adil Işık’ı da İstanbul’da ziyaret etti. Strateji Daire Başkanı Çınar ile Aksöz, Ispartalı işadamlarına Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin hayata geçirdiği ve iş dünyasının büyük beğenisini kazanan İşyeri Eğitim Protokolü hakkında bilgilendirme yaptı.

ISUBÜ heyetinin İşadamı Adil Işık’ın ziyaretinde Yalvaç’ın tanıtımına katkı sağlayacak bir gelişme yaşandı. İşadamı Işık, ISUBÜ heyetine ‘Yalvaç Antiocheia’da ünlü mankenlerin katılımı ile bir defile yapmayı hayal ediyorum. Bu hayalimi gerçekleştireceğim’ dedi.

Bu arada Adil Işık, ISUBÜ’nün işyeri eğitim programından duyduğu memnuniyeti de ifade ederek “Üniversitelerden yıllardır beklediğimiz buydu. Isparta’dan böyle bir girişim bizleri çok mutlu etti. Bizim yıllarca aradığımız ve peşinden koştuğumuz bir sistem. Hele hele firmaların ayağına kadar gelip, bu işi anlatmanız ve işbirliği teklifi yapmanın çok daha önemli. Üniversitelerdeki eğitim modeli bu olmalı, böyle olmalı. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi yeni üniversite olmasına rağmen çalışmalarını duyuyor ve gurur duyuyoruz” diye konuştu.

 

Bu haber 1634 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...