Atabey İnşaat sektörü için cazibe merkezi oldu

18 Şubat 2020 16:52

TOKİ yatırımlarına Isparta merkezden bile ilgi olması yap-sat sektörünün yatırım rotasını Atabey’e çevirmesine neden oldu. 20 kilometre uzaklıktaki ilçeden şehre ulaşım, Halıkent’ten bile daha kısa sürede gerçekleşiyor.

 

Isparta şehir merkezinde arsa maliyetlerinin oldukça yüksek olması, bu durumun konut fiyatlarını tavan yaptırması yatırımcıları yeni arayışlara itti. Isparta’ya en yakın ilçe konumunda olan ve üst düzey ulaşım altyapısına sahip olan Atabey, hem konut yatırımcısı hem de ev sahibi olmak isteyenler için oldukça cazibeli. İnşaat sektörü yüzde 25’in altında kat karşılığı anlaşması yapabiliyor, ev sahibi olmak isteyenlerde 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla bu imkana ulaşabiliyor.

Yap-sat sektörünün rotasını çevirdiği Atabey’de Taşoğlu Yapı ile FD İnşaat ortaklığında ilçeye değer katacak bir projenin inşaatına başlandı. Ünlü Taşoğlu baklavaları markasını büyüten Sait Taş ve kardeşleri ile yapı sektöründe uzun süredir faaliyet gösteren Ferdi Demirgubuz, Atabey’e önemli bir yatırım yapıyor. 38 daire-2 işyerinden oluşan inşaat projesi kısa sürede tamamlanacak. Atabey ilçe merkezinde inşaatına başlanan konutları elde etmek de şehir merkezine göre çok kolay. 3+1 lüks daireler 220 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Proje kapsamında 8 dubleks daire inşa ediliyor.

Yapı sektörü için Atabey’i cazip kılan özelliklerden birisi de doğalgaz. İlçenin doğalgaza kavuşması yeni inşaat projelerinin hayata geçirilme sürecini hızlandırdı. Taşoğlu-FD İnşaat’in Park Ata Hause ismini verdikleri konutlarda da doğalgaz olacak.

FD İnşaat Sahibi Ferdi Demirgubuz, Atabey’in hem yatırımcı hem de müşteriler için cazibeli olduğunu söyledi. Atabey’de lüks konutların çok uygun fiyatlarla elde edilebildiğini kaydeden Demirgubuz, “Atabey, Isparta’ya 20 kilometre. Şehir Hastanesi’ne kadar trafik ışığı yok. Atabey’den çıkan bir insan ile Halıkent’ten çıkan bir insan, Özkanlar Kavşağı’na gitmeye çalışsın. Atabey’den çıkan daha kısa sürede ulaşır. Böyle bir cazibe hem bizim için hem de müşterilerimiz için önemli bir avantaj. Projemizde esnek ödeme koşullarını uyguluyoruz. Biraz peşinat verdikten sonra müşterilerimiz ödeme koşullarını kendisi belirliyor” diye açıklama yaptı.

İLETİŞİM KANALLARI

Taşoğlu Yapı&FD İnşaat

032 30 81 32 

 

 

Bu haber 1538 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...