Ispartalı Judocuların gözü finallerde

20 Şubat 2020 17:42

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Judo Antrenörü Gülşen Sönmez’in öğrencileri, gruplarda başarılı olup Türkiye Finallerinde boy göstermek istiyor.

Ispartalı Judocular, 21-23 Şubat tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek Okullararası Yıldızlar Grup Müsabakalarına hazırlanıyor. Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Judo Antrenörü Gülşen Sönmez’in öğrencileri, gruplarda başarılı olup Türkiye Finallerinde boy göstermek istiyor.

Hazırlıklarını Isparta Işıkkent Spor Salonu Judo Antrenman Bölümünde sürdüren Judocular, oldukça iddialı.

                Antrenör Gülşen Sönmez, Grup, Türkiye Finalleri ve ANA Lig yarışmalarında Isparta’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını belirterek, “Judo sporu disiplin gerektiren bir dal. Judo’ya ilgi her geçen gün artıyor. Isparta’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Milli Takımda da sporcularımız olacak inşallah. Sporcularımızdan Şevval Gelir’in Türkiye üçüncülüğü, Kübra Erdoğdu’nun da ANA Lig’de birinciliği ve Abdullah Gündüz’ün de ikinciliği bulunuyor. Türkiye derecelerimiz gelmeye başladı” dedi.

                Isparta’yı gruplarda 40 kiloda  Şevval Gelir, 46 kilo Furkan Aydemir, + 63 kiloda Elif Dinçer

32 kiloda Emine İlayda Aydoğmuş, 36 kiloda Yaren Değerli, 44 kiloda Hatice Melek Erdoğan, 52 kiloda Irmak Demirci, 57 kiloda Aleyna Sude Şengül, 63 kiloda  Rabia Akın, 38 kiloda Mehmet Kaan Türk, 42 kiloda Mustafa Cevdet Acar,  48 kiloda Kübra Erdoğdu, 55 kiloda Abdullah Gündüz 50 kiloda Abdulsamed Ay ve 55 kiloda Abdullah Gündüz isimli sporcular temsil edecek.

 

Bu haber 1496 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...