TEŞEKKÜRLER SÜREYYA SADİ BİLGİÇ

3 Mart 2020 15:09

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili-Isparta AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor’un haklarının korunmasıyla ilgili gerekli girişimlerde bulundu. Geçtiğimiz hafta Alanya Kestelspor’un son dakikada attığı elle attığı gol ve bazı takımların farklı oyunlar içerisinde olmasından dolayı Türkiye Futbol Federasyonunda ve mecliste bazı girişimlerde bulunduğu öğrenilen Bilgiç, Isparta 32 Spor’un haklarını sonuna kadar savunuyor.

                Bu arada Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, şampiyonluk yolunda engelleri tek tek aştıklarını belirterek, “Ligin bitimine 6-7 hafta kala rakiplerimizin maçlarında ilginç kararlar çıkıyor. Bu oyunlar bir hayli çoğaldı. Bugüne kadar hep mücadele ettik, etmeye devam edeceğiz.  Kestelspor ve diğer rakiplerimizin maçlarıyla ilgili görüntüleri de kayıt altına alıyoruz. Bunlarla ilgili TBMM Başkan Vekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç Bey de Isparta 32 Spor’un haklarını koruma anlamında gerekli girişimlerde bulundu. Hatta mecliste bile tüm milletvekillerine Kestelspor’un eliyle attığı golünü dahi gösterdiğini biliyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu’na da artık bu oyunların son bulması için gerekli başvuru yapıldı. TBMM Başkan Vekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç’e ve bizim yanımızda olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

                Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ise  Isparta 32 Spor’un haklarının sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirterek, “Süreyya Bey’in Isparta 32 Spor’un haklarını sonuna kadar savunduğunu biliyoruz.  Kendisine teşekkürü bir borç biliyorum. Isparta 32 Spor’un haklarını sonuna kadar savunacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

 

Bu haber 1384 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...