Isparta 32 Spor galibiyet peşinde

7 Mart 2020 12:20

Pembe-yeşilliler, pazar günü kendi sahasında kümede kalma mücadelesi veren Bucak Belediye Oğuzhanspor’la oynayacağı maçı kazanarak zirve yarışında kayıp yaşamak istemiyor.

                Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel  Amatör Lig (BAL) 7. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, ligdeki 21. Maçında komşu Burdur Bucak Belediye Oğuzhanspor’a ağırlayacak. 8 Mart Pazar günü Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Müsabakayı İstanbul Bölgesinden Kutluhan Taşçı, Resul Kocameşe, Osman Korkmaz ve Ali Can Özışık isimli hakemler yönetecek. Karşılaşma Isparta 32 Spor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.

                Isparta 32 Spor, 41 puanla ikinci sırada bulunurken Bucak Belediye Oğuzhanspor ise 17 puanla on ikinci sırada yer alıyor. Isparta 32 Spor, rakibi yenerek zirve yolunda kayıp yaşamak istiyor.

                Isparta 32 Spor’un diğer gözü ise lider Kestelspor ile Manavgat Belediyespor arasında oynanacak maçta. Ayrıca Karaman Belediyespor ise Çal Belediyespor’u ağırlayacak.  Ortaca Belediyespor ise Burdur MAKÜ ile deplasmanda karşılaşacak.

                Akşehirspor ise Sarayönü Belediyespor’u Konya derbisinde ağırlayacak. Kepez Belediyespor ise Yatağan Belediyespor’la deplasmanda kozlarını paylaşacak. Denizli Sarayköyspor ise Konya Ereğlispor’u ağırlayacak.

 

Bu haber 1247 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...