GÜNKAF 16-17 Mart’ta Gökkubbe’de

12 Mart 2020 15:51

Sektörün önde gelen isimleri, geleceğine yön vermek isteyen genç yetenekler için 16- 17 Mart tarihlerinde Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezine geliyor. GÜNKAF’20 kapsamında 250’den fazla firma, 15 bine yakın öğrenciye iş ve staj imkanı sağlayacak.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Akdeniz Bölgesinin istihdam ve kariyer olanaklarını canlandırmak amacıyla düzenlenen Güney Kariyer Fuarı(GÜNKAF’20) kapsamında ilk gün; Eğitim Bilimci- Yazar Özgür Polat, MEB Yükseköğretim ve Yurtdışı Eğitim Genel Müdürlüğü Planlama Koordinasyon Daire Başkanı Fatih Kuzu, Türkiye Sermaye Piyasalar Birliği eğitim Müdürü Dr. Gökhan Büyükşengur, Profesyonel Koç NLP Uzmanı Tuğba Erdoğan öğrencilerle bulaşacak.

Fuarın ikinci gününde ise Milli Savunma Bankalığı Halkla İlişkiler ve İletişim Uzmanı Murat Kuruyer, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Mimar Hülya Akboyraz, KÖK Kariyer Merkezi Kurucusu Kamil Kasacı, Sermaye Piyasaları Kurulu Baş Uzman Hukukçu Enver Usca, QNB Finansbank İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı Cenk Akıncılar, Habitat Derneği Finansal Bilinç Programı Proje Koordinatörü Fatih Görünü, Türk Hava Yolları İstihdam Başkanlığı Uzmanı Kerem Kul, İŞKUR Meslek Danışmanı Alper Erdik ve İŞKUR İş Kulübü Lideri Hüseyin Yeşilyurt, NET Devoloper Mustafa Dikyar, Koyuncu Grup Bölge Müdürü Yusuf Karaman, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Uzman Yardımcısı İsrafil Bilge Taşdemir ile Köfteci Yusuf Akdeniz Bölge İnsan Kaynakları Sorumlusu konuşmalarını gerçekleştirecek.

Ayrıca fuarda 250’den fazla firmanın iş ve staj başvurularının alınacağı stantlar yer alacak; etkinliğe katılan firmalar ve kurumlar tarafından eğitimler verilecek.

 

 

Bu haber 1268 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...