“HERŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEK YANLIŞ”

26 Mart 2020 17:12

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, ekonomi kampüsündeki esnaf kiracılarına, Başkan, Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri kendilerine ait ev ve işyerlerinde esnaf kiracılarına nisan ve mayıs ayında çeşitli oranlarda indirim yaptı. ITSO Başkanı Tutar, başta AVM’ler olmak üzere esnaf kiracısı olan mülk sahiplerine çağrıda bulundu.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye’nin korona virüs ile savaştığı bu dönemde herkese örnek olacak bir fedakârlık çıkışı yaptı. ITSO Yönetimi, her şeyin devletten beklenmemesi gerektiği düşüncesini ortaya koyarak esnaflar adına herkese fedakârlık çağrısında bulundu. ITSO Başkanı Mustafa Tutar ve yönetim kurulu, kendilerine ait ev ve işyerlerinde nisan ve mayıs aylarında esnaf kiracılarına çeşitli oranlarda indirim yapılmasına karar verdi. ITSO da Ekonomi Kampüsü’ndeki 2 esnafa 2 ay için indirim yapma kararı aldı.

ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Türkiye’nin korona virüs salgınını dayanışma, birlik ve beraberlik içerisinde yeneceğinin altını çizdi. Bu süreçte her şeyin devletten beklenmemesi gerektiğini belirten Başkan Tutar, şu açıklamada bulundu:

“Hem kiracı hem kiralayan konumda olan üyelerimizin bu kriz döneminde kiralara ilişkin fedakârca bir tutum içerisinde olmalarını bekliyoruz. Bu kritik süreç bir ve beraber olursak, dayanışma içinde olursak, hepimiz fedakârlık yaparsak atlatılacaktır. Bu bilinç ve duyarlılıkla görev yapan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak ilk fedakârlığı gösteriyoruz. Odamıza ve kendimize ait mülkiyetlerimizde faaliyet gösteren iş dünyası temsilcilerimiz için kira indirimine gidiyoruz. Yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımız, meclis başkanımız ve meclis yönetimindeki arkadaşlarımız esnaf kiracılarına yönelik fedakârlık yapma kararı aldı. Arkadaşlarımız esnaf kiracılarına nisan ve mayıs ayları için değişen oranlarda indirim uygulayacaklar. Biz de oda olarak 2 esnaf kiracımıza indirim yapacağız.”

 

Bu haber 1268 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...