Öğretmenler Covid-19’a Dikkat Çekti

27 Mart 2020 17:47

Dünya’yı ve Türkiye’yi etkisi altına alan yeni tip Koronavirüsünün önemine bir vurgu da öğretmenlerden geldi. Isparta Fatih Mahallesindeki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Sınıf Öğretmeni Emel Salman’ın da içinde yer aldığı “DEĞERLER HER YERDE” eTwinning projesinin Türkiye ortakları, öğretmenleri ile içinde bulunduğumuz günlerin önemine vurgu yaparak “Evinde Kal Türkiye” afişi hazırladılar.

 PROJEYE ISPARTA’DAN SINIF

ÖĞRETMENİ EMEL SALMAN KATILDI

Covid – 19 virüsüne dikkat çekmek amacıyla proje ortağı olan Ordu, İstanbul, Giresun, Tekirdağ, Mardin, Erzurum, Edirne, Bursa, Isparta, Muğla, Mersin, Ankara ve Elazığ illerinden “Evinde Kal Türkiye” afişine katılan öğretmenler, içinde bulunduğumuz bu günlere dikkat çekti.

COVİD – 19’A ÇEKEN

İŞTE O ÖĞRETMENLER

“Evinde Kal Türkiye” afişini hazırlayan öğretmenler, “DEĞERLER HER YERDE eTwinning projemiz ortakları olarak covid – 19 virüsü sebebiyle bir çağrıda bizden gelsin. #EVİNDE KAL TÜRKİYE#. Teşekkürler Çiğdem Kalkan, Fatma Sağlam, Semiha Sarıkoç Rizeli, İlmin Takım, Alev Özbay, Emel Güngör, Aynur Uslu, Fadime Aksoy, Dilek Çetin, Emel Salman (Isparta) İlknur Sezgil, Serap Beydoğan, Selma Uzunkaya, Zeynep Söbe, Zeynep Baltacı Kıyma, Sibel Topal Akyol.”

YAZAN; “BÖYLE BİR PROJENİN İÇİNDE YER

ALMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYDUK”

Fatih Mahallesindeki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Baki Yazan, NTV tarafından düzenlenen ‘Değerler Her Yerde’ projesinde okul olarak kendilerinin bulunması ve Koronavirüs gibi böylesine önemli bir konuda afiş panosunda Okulun sınıf Öğretmeni Emel Salman’ın yer almasından büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. 

 

 

Bu haber 1844 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...