“20 yıllık hasrete son vereceğiz”

21 Nisan 2020 17:46

Isparta 32 Spor Başkanı Atakan Yazgan, şehir olarak profesyonel ligi hak ettiklerini belirterek, “Bu yolun sonu 3. Lig” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup ikincisi Isparta 32 Spor’da Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, Korona virüsü sonrasında açıklamalarda bulundu. Yazgan, zirve yarışında iddialı olan il takımlarının profesyonel liglerde olmasıyla da ilgili bir taslak hazırladıklarını ve bunu da gerekli mercilere ulaştırdıklarını kaydetti. Başkan Yazgan, “Çeşitli gelişmeler oluyor. 15 gündür üzerinde çalıştığımız bir taslağı hazırladık. Gerekli mercilere ulaştırdık.25 il üzerinden gitmiyoruz. Kütahya, Isparta, Adıyaman, Tekirdağ, Edirne, Siirt ve  Karaman gibi bu takım üzerinden.25 il üzerinde BAL da olmayan illerde var. Hayırlısı bu 7 takım üzerinden bir taslak. 3. Ligi hak ettiğimizi düşünüyorum. Zaten istim üzerindeydik. 4 maçımızı aldık şampiyon olacaktık. Korona pandemi maalesef ligleri erteledi. İnşallah önümüzdeki günlerde belli konular netlik kazanacak.

2000’li yıllarda şampiyon kadromuzda Turgut Hocamız vardı. Ali Küçükkaya, Kingston Mehmet, Aydın, Hasan Basri Kara, Ramazan Kafes vardı. 20 yılın ardından inşallah hedefimize ulaşacağız.” dedi.

“HASRET SONA ERECEK”

                Sezon başından bu yana büyük zorluklar çektiklerini ve 20 yıllık şampiyon hasretine son vereceklerine inandığını söyleyen Başkan Yazgan, “Futbolcularımızın hepsi evlerinde idman yapıyor. Karakterli takımımız var. Sezon başında ne zorluklarla transfer ettiğimizi biliyoruz. Bu işleri yaparken yönetim kurulumuz 2. Başkan Galip Küçükyaman, yöneticilerimiz ellerinden geleni maddi ve manevi yapıyorlar. Şampiyonluk yolunda bizi yalnız bırakmayan TBMM Başkan Vekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç’e, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e, bizi iç sahada hiç yalnız bırakmayan Isparta Valimiz Ömer Seymenoğlu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

Bu haber 1453 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...