ISPARTA’YA 2 FUTBOL SAHASI VE 17 SEMT SAHASI MÜJDESİ

24 Temmuz 2020 14:54

Emre Mahallesi ve Fatih Mahallesi’ne UEFA Standartlarında 2 sentetik saha yapılacağının müjdesini veren Milletvekili Gökgöz, Belediye Başkanı Başdeğirmen’le birlikte kentin spor vizyonunnu değişeceğini dile getirdi.

Isparta AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu Ankara’da ziyaret etti. Ziyarette Milletvekili Gökgöz ile Belediye Başkanı Başdeğirmen, kente kazandırılması için hazırlanan projeleri Bakan Kasapoğlu’nun onayına sundu. Isparta Emre Mahallesi ve Fatih Mahallesi’ne UEFA Standartlarında 2 sentetik saha yapılacağının müjdesini veren Milletvekili Gökgöz, “Isparta’da amatör kulüplerimize buradan müjdeyi veriyoruz. Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’le birlikte bugün Ankara’da bir takım ziyaretlerde bulunduk. Bakanlarımızı ziyaret ettik. Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu da projelere destek verdi. Emre ve Fatih Mahallesi’ne yapılacak olan tesisler, Isparta’nın sporuna büyük katkı sağlayacak. Ayrıca Fatih Mahallesi’ne bir yüzme havuzu yapılacak. Basketbol ve voleybol alanlarının da olduğu Spor Kompleksi Isparta’mıza hayırlı olsun. Ayrıca 17 semt sahası da kent merkezimize yapılacak. 2020 yılı faaliyet programında projeler yer alacak” dedi.

ISPARTA 32 SPOR’UN DURUMU DA GÖRÜŞÜLDÜ

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’le birlikte ayrıca Isparta 32 Spor ve diğer Bölgesel Amatör Lig takımlarının durumuyla da ilgili konuştuklarını bildiren Milletvekili Gökgöz, kentin spordaki beklentilerini de anlattıklarını sözlerine ekledi.

 

Bu haber 1361 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...