BİZİ YOK SAYDILAR, BAŞKA ÇARE BIRAKMADILAR...

24 Temmuz 2020 14:56

Halı Saha İşletmecileri ve Sportif  Faaliyetleri Federasyon Başkanı Mahmut Gözüaçık, yaklaşık 5 aydır kapalı olan halı sahaların durumuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu.

Gözüaçık, “Sayın Cumhurbaşkanımızın 28 Mayıs 2020 günü ‘ Spor Tesisleri ve İçlerindeki Tesislerin saat 24.00’e kadar çalışacaktır.’  açıklamasına rağmen, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu verdiğimiz sunum dosyalarında, Avrupa’da halı sahalar ve futbolun başlamasına rağmen, ayrıca ABD Teksas Üniversitesinin Futbolu orta riskli, Sinema, İnternet Kafe, Spor Salonu, Bara gitmek, Stadyuma gitmek, Eğlence parkı lunaparka gitmek, Yoğun bir konsere katılım, Büfede yemek gibi yüksek riskli yerleri açmaları, Çocukların ve orta yaşlıların en az risk taşımasına rağmen MAALESEF ve MAALESEF Sağlık Bakanlığına verdiğimiz dosya ve dilekçelere cevap vermeyen telefonlarımıza bile bakmaktan imtina eden Kurumlarımız Halı sahalardan geçimini temin eden Antrenörler, Halı sahacılar ve tedarik firmalarını 500BİN ailenin hakkına girmektedir..

Bir çok Vekilimiz ve Bakanımıza durumumuzu iletmemize Ailelerin elektrik, su doğal gaz gibi zaruri ihtiyaçlarını dahi karşılayamadığı, HACİZ ve AÇLIK işe karşı karşıya kaldığını resmî olarak bildirmemize rağmen duyarsız kalmalarını, yapacağımız geniş katılımlı bir Basın duyurusuyla, 81 ilde ayrıca aynı anda yine toplanacağımızın kararını almış bulunmaktayız.. Bugüne kadar Siz Meslektaşlarımıza lütfen Bakanlıklarımız ve Vekillerimiz bu işi çözecek sözünü onlardan alıp Sizlere ulaştırdığımız toplanmayalım yetkililerimiz çözer dediğimiz için ayrıca hakkınızı helal edin.

Ülkemizde Onur ödülü verilmesi gereken müteşebbis meslektaşlarımız Ülkemizin spor tesisi yükünü çekmektedir..

Merak etmeyin Bakanlıklarımızı ve bizi hiçe sayanları, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şikayet edeceğiz.Önümüzdeki hafta başı planladığımız gün ve saat bilgisi ayrıca paylaşılacaktır. Tesislerimizi icra veya başka bir yolla da olsa kaptırmayacağız..

#BizBizeYeteriz...”

 

Bu haber 1364 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...