Sütçüler’de Çandır Köprüsü sevinci

6 Ağustos 2020 15:58

Sütçüler İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Erdem, Çandır’a bağlantıyı sağlayan elsazı köprüsü Burdur il sınırı yolunda çalışma yapılması kararından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Erdem, şu açıklamayı yaptı:

“Hepimizin bildiği gibi Sütçüler Çandır melikler köprüsü İl Özel idaremiz tarafından 3 yıl önce bitirilmişti. Köprünün yapılmasında Recep özel ve Süreyya Sadi Bilgiç milletvekillerimizin  gayretlerini hep birlikte bilmekteyiz, müteşekkiriz.

Son 3 yıldır Sütçüler Çandır tarafı İl Özel İdaresi tarafından asvalt ve köprüsü ile bitirilmesine rağmen, Burdur hudutları bir türlü asfalt dökülememişti. Bu durum özellikle yazılı Kanyon tabiat alanına, Çandır gibi önemli Turizm bölgemize ciddi zararlar vermekteydi.

Son günlerde yapılan toplantılarda özellikle Recep Özel milletvekilimizin, Süreyya Sadi Bilgiç milletvekilimizin ve il Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin'in gayretleriyle Burdur Valiliği bu kalan kısmı beton yol dökmek üzere karar aldı. Bu hizmeti özellikle Çandır bölgemize kazandırdıkları için Recep Özel milletvekilime, Süreyya Sadi Bilgiç milletvekilime, Uğur Gökgöz milletvekilime ve Serkan Keskin il Genel Meclisi başkanıma teşekkürlerimi borç bilirim. Çandırlı ve Sütçülerli hemşehrilerime hayırlı uğurlu olsun.”

*Haber Merkezi

Bu haber 1338 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...