“İşyerlerini kapatmak zorunda kalan esnafımızdan kira bedeli almayacağız”

7 Ağustos 2020 16:09

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, pandemi döneminde yayınlanan genelgelerle işyerlerini kapatmak zorunda olan Belediye kiracılarından kira bedellerini almayacaklarını açıkladı.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, dün gerçekleştirdiği Tarihi Üzüm Pazarı Restorasyon Projesi konusunda Üzüm Pazarı esnafı ile yaptığı bilgilendirme toplantısında Isparta Belediyesinin kiracısı konumundaki esnaflara çok önemli bir müjde verdi.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle esnafların zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; “Bakın biz de Isparta Belediyesi olarak bu konuda esnaflarımız adına çok önemli bir adım atıyoruz. Esnaflarımız pandemi döneminde bir kısmı genelgeler çerçevesinde bir kısmı da işleri iyi gitmediği için işyerlerini kapattılar. Biz de belediyemizin kiracısı konumunda olan esnaflarımızdan pandemi sürecinde işyerlerinin kapalı kaldığı sürelerde kendilerinden kira bedeli almayacağız. Konuyu önümüzdeki Pazartesi günü Belediye Meclisimize getirip karara bağlayacağız. Bunlara, yayınlanan genelgelerle 65 yaş üstü olduğu için işyerine gelemeyen işyerini açamayan esnaflarımız da dahildir” dedi.

*Haber Merkezi

 

 

Bu haber 1305 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...