Belediye Meclisi tatil yerine çalışmayı tercih etti, Başkan’dan teşekkür aldı

11 Ağustos 2020 18:08

Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, kanun gereği Belediye Meclisinin Ağustos ayını ‘izinli’ geçirmesi gerekirken üyelerin ‘Ağustos’ta da toplanıp kararları alalım hizmet aksamasın’ kararından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek meclis üyelerine teşekkür etti.

Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı olağan toplantıları başladı. Önceki gün Belediye Meclis salonunda saat 14.00’te Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi.

Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, toplantıyı açış konuşmasında; “Bilindiği gibi, 5393 Sayılı Belediyeler Kanunu gereği Belediye Meclisleri yılda bir ay izin yaparlar. Yani toplanmazlar. Biz de Isparta Belediyesi olarak bunu Ağustos ayı olarak belirlemiştik ve Meclisimiz her yıl Ağustos ayında izinli olacaktı.

Ancak, Isparta Belediyesi olarak gece – gündüz demeden çalışıyoruz. Güzel projeler üretiyoruz. Isparta halkına en kısa zamanda en güzel hizmetleri vermenin gayretini veriyoruz. İşte tüm bu çabalarımıza siz değerli meclis üyelerimiz de Ağustos ayında izin yapmayarak ve bugün burada olduğu gibi toplanıp önemli kararlar alarak destek verdiniz. Bu duyarlı hareketiniz beni son derece mutlu etti. Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

 

Bu haber 1296 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...