“Şampiyon olmak için güçlü bir bütçe ayırdık”

20 Ağustos 2020 17:47

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde Isparta’yı temsil edecek olan Isparta Emrespor’da Kulüp Başkanı Ozan Gezer, önemli açıklamalarda bulundu. Mevcut kadrolarını koruyarak üzerine nokta transfer yapacaklarını bildiren Gezer, “2 senedir futbolcularımız bizimle beraberdi. Kemik kadromuzu koruduk. Isparta’nın öz evlatlarıyla devam edeceğiz. Kadromuzda en az 10-11 Ispartalı olacak. Hocamız Mustafa Özsavlu’dur. Onunla yola çıktık, onunla devam edeceğiz .  1.5 trilyonluk bütçeyle şampiyon olacağız. Hedefimiz 3. Lige çıkmak. Bizim kulvarımız Ispartaspor’la aynı kulvar değil. Onlara başarılar diliyoruz. İnşallah onlar 2. Lige çıkar bizde 3. Lige yükseliriz.  İnşallah 1. Lige kadar çıkılır. Isparta’mız 1. Lige çıksa bizden daha gururlu olur mu. Bu şehir hak ediyor. Bizim hiç kimseye kavgamız yok. Emrespor’un kapısı herkese açık. Bu kulüp benim şahsi takımım değil, herkesin takımıdır. Biz görevimizi yaparız bizden sonra gelen arkadaşlara görevimizi teslim ederiz.  Hem Ispartaspor hem Emrespor Isparta’nın takımıdır. Beyaz sayfa açalım” dedi.

“20 KİŞİLİK YÖNETİM KURULU OLUŞTURUYORUZ”

                Yapılan çalışmaları değerlendiren ve Yönetim kurulunu da oluşturduklarını anlatan Başkan Gezer, “Biz bizimle yola çıkacak yol arkadaşları arıyoruz. Şu an 20 kişilik yönetim kurulu oluşturuyoruz. Çok kıymetli arkadaşlarımız ve sponsorlarımız var. Onların destekleri ve gayretleriyle başarıya ulaşacağız. Ayrıca Emre Akademi’den altyapıya kadar, tesisleşmeden kurumsallaşmaya kadar çalışmalarımız olacak. 7 bin kişilik bir seyirci grubumuz var. Kadınların da ilgisi Emre Akademi’den dolayı arttı. Onların desteği bizim için çok önemli. Tüm sporseverleri de maçlarımıza bekliyoruz” dedi.

“MAÇLARIMIZI ATATÜRK STADI’NDA OYNAMAK İSTİYORUZ”

Yeni sezonda maçlarını Isparta’da oynamak istediklerini dile getiren Başkan Gezer, “Bizlerde maçlarımızı Atatürk Stadı’nda oynamak istiyoruz. 1 hafta Ispartaspor, bir haftada Emrespor maçlarını Atatürk Stadı’nda oynayabilir. Bizde müracaatımızı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne yapacağız.Kararı onlar verecek” dedi.

“YENİ FİKİRLERE AÇIĞIZ”

                Takımın yanında olanlara da teşekkür eden Emrespor Başkanı Gezer, “AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’e, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e, son 2 yılda görev alan yönetim kurulu üyelerimize, sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz. Amatörde 14 sponsorumuz vardı.  Bu sezon isim sponsorluğu düşüncemiz de var. Yeni fikirlere de açığız” diye konuştu.

“KÜÇÜK RAKAMLARA BÜYÜK İŞLER YAPMA HEDEFİNDEYİZ”

Emrespor  2. Başkanı Ender Kızıltan ise yeni sezon için umutlu konuşarak,  “Ispartalı ve ayrıca üniversiteli çocuklarımız var. Bu gençlere sahip çıktık ve çıkacağız. Küçük rakamlara büyük işler yapma hedefindeyiz” dedi.

*Haber Merkezi

Bu haber 1297 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...