Eğirdir’de Koronovirüs Denetimleri sürüyor

20 Ağustos 2020 17:53

İçişleri Bakanlığı'nın 81 il valiliğine gönderdiği "Koronavirüs Denetimleri" genelgesi kapsamında Eğirdir genelinde pazarlar, iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar ve taksilerde denetimler yapılıyor. Eğirdir’de bugün sabah saatlerinde başlayan denetimlere Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK, Eğirdir Belediye Başkan Vekili Müslahattin YAMAN, Eğirdir Emniyet Müdürü Ayhan ZARİF ve kolluk kuvvetleri katıldı.

Genel anlamda maske kuralına uyulduğu görülen Eğirdir'de ekiplerin denetimleri gün boyunca devam edecek. Maske kuralına uymayan ve polisin ikazını dikkate almayan vatandaşlara ise cezai işlem uygulanacak.

KAYMAKAM ADEM ÇELİK,  ‘DURUM CİDDİ’

Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK, şehir içi minibüs işletmecileri, taksiciler ve esnaflara, ‘Durum ciddi, vakalarda son günlerde artış var, maskelerimizi burnumuzu kapatacak şekilde takalım, mesafemizi koruyalım, dezenfektan bulunduralım, hepiniz ve hepimizin sağlığı için kurallara uymak çok önemli,  hep birlikte bu zor günleri atlatacağız.’ dedi.

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ MÜSLAHATTİN YAMAN’DA DENETİME KATILDI

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün Ankara’da  hayata geçecek projeler için bulunması nedeni ile yerine vekalet eden Belediye Meclisi Üyesi Müslahattin YAMAN’da denetimlere katılarak uyarılarda bulundu. 

EĞİRDİR EMNİYET MÜDÜRÜDE DENETİMLERE KATILDI

Koronavirüs denetimleri kapsamında Eğirdir’de  bulunan esnaflar da denetlendi. Bir süre önce Eğirdir Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Ayhan ZARİF’de Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili ile birlikte denetimdeydi. Vatandaşlara uyarılarda bulunan Emniyet Müdürü ZARİF esnaf ve vatandaşlara kuralların öneminden bahsederek tekrar hatırlattı.

 

 

 

Bu haber 1560 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...