YENİ MEZUNLARA KEP ve DİPLOMALARI POSTA İLE GÖNDERİLDİ

21 Ağustos 2020 17:46

Süleyman Demirel Üniversitesi acısı ve tatlısıyla üniversite yaşamını başarıyla geride bırakan öğrencilerinin sevincine ortak oluyor. İlham Veren Üniversite, Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi kapsamına alınan yeni koronavirüs salgınının yayılmasını önlemeye yönelik alınan tedbirler sebebiyle tören düzenleyemediği öğrencilerini yine de mezuniyetlerinde yalnız bırakmadı ve evlerine kep, diploma ve mektupla misafir oldu.

SDÜ 2019-2020 eğitim öğretim yılının bahar döneminde çalışanların ve öğrencilerin sağlık durumlarını gözeterek uzaktan eğitimle tamamlamıştı. Vize ve final imtihanlarına da yerleşkeden uzak, ailelerinin yanında giren son sınıf öğrencileri SDÜ’ nün her yıl mezun ettiği binlerce mezunu arasında yerini aldı. Ancak Üniversitemiz onları törenle uğurlayamasa da güzel bir sürprizle selamladı.

Hayatlarının yeni dönemine adım atan mezun öğrencilerine kep ve diplomalarını gönderen Süleyman Demirel Üniversitesi onlara, “SDÜ Ailesi olarak uzakta da olsak hep birlikteyiz.” dedi.

 Yeni mezunlarının mezuniyet heyecanına evlerinde iştirak eden İlham Veren Üniversite altı bini aşkın ayrı adrese gönderdiği sürpriz pakette öğrenim hayatları boyunca duraklardan kredi yurtları kurumuna, dersliklerden kantinlerine, laboratuvarlardan spor salonu ve olimpik havuza kadar her iki yerleşkemizde sayısız ve asla unutulmayacak anılar biriktiren öğrencilerine son defa seslendi, her birine başarılar diledi.

Süleyman Demirel Üniversitesi mobil uygulamasında yer alan “SDÜ Hatırası” kısmında ise mezun öğrencilerimiz evlerine gönderilen kepleri ve diplomalarıyla çekildikleri fotoğrafları #uzaktadaolsakhepbirlikteyiz ve #sdü2020mezuniyet hashtagleri ile “mezuniyet hatırası” olarak paylaşabilecek. Uygulamayı öğretici bir video da hazırlayan Üniversite, böylelikle 300 bin kişilik SDÜ Ailesinin son mezunlarını yeni bir maceraya uğurlarken başarılarını taçlandırmış olacak.

SDÜ Mobil Uygulaması ile fotoğraf çekmek için aşağıdaki tanıtım filmini aşağıdaki linki tıklayarak izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=prvGjmTZpuQ 

 

Bu haber 1234 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...