ISUBÜ’den Mezun Öğrencilerin Kep ve Diplomaları Adreslerine Gönderiliyor

25 Ağustos 2020 18:30

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından, 2019-2020 Eğitim Öğretim sezonu sonunda mezun olmaya hak kazanan öğrencilerin kep ve diplomaları adreslerine gönderiliyor.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, ikinci mezunlarını veriyor.  ISUBÜ, acısı ve tatlısıyla üniversite yaşamını başarıyla geride bırakan öğrencilerinin sevincine ortak oluyor. ISUBÜ, Pandemi kapsamına alınan yeni koronavirüs salgınının yayılmasını önlemeye yönelik tedbirler sebebiyle mezuniyet töreni düzenleyemeyen öğrencilerine kep, diploma ve mektup göndererek misafir oluyor. Gönderilen kargoda, diploma, kep, stecker (etiketler) ve velilere Rektör Diler’in mektubu yer alıyor. 

Rektör Prof. Dr. İbrahim Diler mektubunda mesajında; “Saygıdeğer Annemiz/Babamız; Üniversitemiz bünyesinde öğrenimini üstün başarı ile tamamlayan öğrencimize bu başarıya ulaşmasında vermiş olduğunuz temel aile eğitimi için sonsuz teşekkür eder, öğrencimize meslek hayatında başarılar dilerim” dedi.

Kargolar öğrencilere ulaşır ulaşmaz,  Rektör İbrahim Diler’in katılımı ile okulların dereceye giren öğrencileri ile sanal mezuniyet töreni gerçekleştirilecek.

*HABER MERKEZİ

Bu haber 1232 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...