“Son Tarih 31 Ağustos”

28 Ağustos 2020 18:36

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Isparta Oto Galericileri ve Otomotivcileri Derneği Başkanı Yalçın Baysan’dan 2. el araç satışında tarih uyarısı geldi. Başkan Baysan; “İkinci el taşıt ticareti yapan ve yetki belgesini bugüne kadar almayan işletmeler 31 Ağustos 2020 tarihine kadar yetki belgesi almaları gerekiyor” dedi.

2. El Araç Satışına İlişkin hazırlanan düzenlemenin geçtiğimiz gün Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan tarafından kamuoyuna açıklandığını ifade eden Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Isparta Oto Galericileri ve Otomotivcileri Derneği Başkanı Yalçın Baysan, düzenleme ile ilgili olarak yetki belgesi konusunda belirlenen tarih için önemli bir uyarıda bulundu.

Baysan; “Bilindiği gibi, bizlerin de beklediği ve ikinci el motorlu kara taşıtlarının ticaretine ilişkin düzenleme Ticaret Bakanlığınca açıklanmış bulunmaktadır. Söz konusu düzenlemeye göre; İkinci el taşıt ticareti yapan ve yetki belgesini bugüne kadar almayan işletmelerin 31 Ağustos 2020'ye kadar yetki belgesi almaları gerekiyor” dedi.

*HABER MERKEZİ

Bu haber 1362 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...