İYİ PARTİ’nin yeni yönetimi gövde gösterisiyle mazbatalarını aldı

28 Ağustos 2020 18:37

İYİ Parti’de geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Isparta 2.Olağan İl Kongresinde seçilen İl Başkanı Mustafa Şimşek ve İl Yöneticileri mazbatalarını alarak görevlerine başladılar.

İYİ Parti Isparta İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi 23 Ağustos 2020 Pazar günü saat 13.00’de Demirköprü Halı Saha Tesislerinde gerçekleştirildi. Mustafa Şimşek Kongreye katılanların tamamının oyu ile 3 yıl aradan sonra yeniden İl Başkanı oldu.

İl Başkanı Mustafa Şimşek, dün İl Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını alıp resmen görevine başladı. İl, Merkez İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkan ve üyeleri ile birlikte çok sayıda partili ile İl Seçim Kurulu’nun bulunduğu eski Adliye binasına giderek adeta gövde gösterisi yaptılar. Şimşek’i mazbatasını alırken kongreye kadar partiye İl Başkanlığı yapan Recep Avcu, Merkez İlçe Başkanı M. Çağrı Yıldız, eski M. İlçe Başkanı Hasan Büyükçam yalnız bırakmadılar.

İl Seçim Kurulunda Mazbatasını Isparta İl ve Merkez İlçe Seçim Kurulu Müdürü Yücel Demiralay’ın elinden alan İl Başkanı Mustafa Şimşek, daha sonra partililerle Seçim Kurulu önünde toplu fotoğraf çektirerek partiye geçtiler.

*HABER MERKEZİ

Bu haber 2979 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...