Futbol Takımlarının KAMP MERKEZİ OLDU

2 Eylül 2020 17:25


Termal, mermer, sağlık ve lezzetin yanı sıra sporun da merkezi olma noktasına gelen Afyonkarahisar, yurt içinden ve dışından pek çok futbol takımı tarafından tercih edilen kamp merkezi oldu.
Afyonkarahisar Kocatepe Spor Kompleksi içinde bulunan futbol sahaları, özellikle yeni sezon hazırlığındaki futbol kulübü yöneticilerinin ilgisini çekiyor. Termal oteller bölgesinde yer alan antrenman sahaları, futbol kulüpleri tarafından tercih ediliyor. Süper Lig'den Göztepe ve Yukatel Denizlispor, Spor Toto 1. Lig'den Eskişehir, Altay, Menemen Belediyespor, 2. ve 3. liglerden takımların yanı sıra yurt dışından da futbol kulüpleri, kamp için Afyonkarahisar'a geldi. Şu an da ise yaklaşık 25 takım Davraz'da kamp yapıyor.
Blt Türk ekranlarında yayınlanan Levent Doğan ile Spor Vakti programına telefonla katılan Euipe Travel Organizasyon Sahibi Yakup Hamarat, yeni sezon hazırlık dönemi için takımların Afyon'u tercih ettiğini belirterek, “Ayın 10'unu itibariyle Süper Lig'den 5, 1. Ligden 4, 2. Lig'den 9 ve 3. Ligden de 13 takım geldi. Kamplar çok iyi gidiyor. Zafer Turnuvası düzenledik. Hazırlık maçı şeklinde turnuva gerçekleştirildi. Ankaragücü birinci, Göztepe ikinci ve Menemen üçüncü oldu. Covid testini maçlardan 3 gün öncesinden yapıyoruz. Afyon Valilik ve Belediyeleri büyük destek sağladı. Bu konuda çok titiz davranılıyor. Şu ana kadar hiçbir pozitif vakaya rastlanmadık. Şu ana kadar organizasyonlarımız sorunsuz bir şekilde devam ediyor” dedi.
Bu arada Davraz'la ilgili TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, takımların önümüzdeki yıl kente gelmesi için büyük çaba sarf ediyor.
-HABER MERKEZİ

Bu haber 3154 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...