SÜTÇÜLER - ANTALYA ARASI YOL HAYALİ GERÇEKLEŞİYOR

6 Eylül 2020 16:31

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Sütçüler ile Antalya arasında bağlantıyı sağlayan yolda incelemelerde bulundu. O bölge halkının en büyük hayali olan Kesme-Gebiz arasındaki yolun Isparta tarafının da asfaltlanmasını isteyen köylüler, Milletvekili Özel'den destek istedi. Antalya sınırının Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanıp, tabelasının asılmasından etkilenen Özel, Isparta sınırı için de asfalt sözü verdi.
Milletvekili Özel, Sütçüler programıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:
“Sütçüler-Sanlı Yaylası-Gebiz-Antalya yolunda incelemelerde bulunduk, Antalya Büyükşehir Isparta ili sınırına kadar kendi bölgesini asfaltlamış, bizim de kendi sınırlarımız içinde kalan kısmın asfaltının yapılması gerektiğini müşahede ettik, zira bölgemizin kalkınması ve turizm açısından büyük bir önem arz etmektedir.
Sütçüler ilçe Teşkilatımız ve Belediyemizi ziyaret ederek sohbet etme imkanımız oldu.
Sarımehmetler Köyü Yuvalı yaylasına ziyarette bulunduk. Sarımehmetler köyünde 3150 parça eser ile evini müzeye çeviren İshak Yeşil beyi ziyaret ettik. Çok güzel bir gayret ve çalışma içerisinde tebrik ediyorum.
Orman yangınlarının tespitinde büyük bir yere sahip Akçal gözetleme kulesini ve burada hizmet veren, partimiz için çok çalışan, dava adamı Süleyman Akıntürk kardeşimizi ziyaret ettik.
Çandır köyünü ziyaret ederek uzun yıllar Merkez ilçe Yönetimimizde bulunan ve emeği çok olan, şu anda da Çandır köyünde İmamlık görevini yürüten Mehmet Döner kardeşimizi ziyaret ettik.”
-HABER MERKEZİ

Bu haber 1663 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...