ISPARTASPOR HAZIRLIK MAÇINDA BEKLENTİLERİ KARŞILAMADI

8 Eylül 2020 18:06

2020-2021 Sezonu hazırlıkları kapsamında Ispartaspor, özel maçta Nazilli Belediyespor'a 3-0 mağlup oldu. Isparta Atatürk Stadyumunda Ispartaspor ile Nazilli Belediyespor arasında oynanan hazırlık karşılaşmasını Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Ispartaspor ve Nazillispor Kulübü Başkanları izledi. Nazilli Belediyespor'un golünü 8. Dakikada Akif, 43. Dakikada M. Ersavaş ve ikinci yarıda ise 61. Dakikada Hasan Demir attı. Ispartaspor, ilk maçında istediği oyunu yansıtamadı ve en az 5-6 takviyeye daha ihtiyaç olduğu yorumları yapıldı
Koronavirüs pandemisi tedbirleri nedeniyle TTF'nin aldığı karar çerçevesinde maça seyirci alınmadı. Ispartaspor maçta rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremedi. Maçın hemen hemen tamamı Ispartaspor sahasında geçti. Yeşil – Pembeli ekip nadir geliştirdiği ataklarla rakip kaleye gitse de sonuç alamadı.
Maç 90 dakika boyunca dostluk ve centilmenlik içinde geçti. Her iki takımın futbolcuları da maçın başında birbirleri ile selamlaşarak güzel bir dostluk örneği sergilediler. Takımlar ilk yarıda ve ikinci yarıda yaptıkları değişikliklerle ilk 11'lerinin tamamına yakınını değiştirerek futbolcularının durumunu görme imkanı buldu. Maçı Ispartalı hakemler yönetti. Bazı Taraftarlar maçı stadyumun duvarlarından izlediler.
Ispartaspor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ikinci hazırlık maçını 12 Eylül Cumartesi günü Bergamaspor ile Afyon'da oynayacak.
MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI:
Dakika. 3: Nazilli Belediyespor atağında Aytaç Deniz'in ceza sahasına yaptığı ortayı iyi takip eden Mehmet Akif düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0 – 1.
Dak. 14: Gelişen Nazilli Belediyespor atağında Mert Çapar'ın ceza sahası önünden çektiği sert şut az farkla auta çıktı.
Dk. 22: Nazillispor atağında Zafer Özden aldığı topla hızla Ispartaspor ceza sahasına girdi ve kaleci ile karşı karşıya kaldı. Gökhan, bu futbolcunun ayaklarına yatarak topa sahip oldu.
Dk. 39: Maçın ilk dakikalarında oyunu kendi sahasında kabul eden Ispartaspor, bu dakikada ani bir atak geliştirdi. Sağdan ceza sahasına yapılan ortada Emre'nin şutu üstten auta gitti.
Dk. 41: Nazillispor atağında Zafer Özden'in ceza sahası çaprazından çektiği şut yandan auta çıktı.
Dk. 44: Nazillispor atağında Aytaç Deniz'in ceza sahası sağ çaprazından çektiği sert şut kaleci Gökhan'ı da geçerek uzak köşede yan direğe çarparak oyun alanına döndü. Dönen topu iyi takip eden Mert, topu penaltı noktasında bekleyen Mehmet Ersavaş'a aktardı. Bu futbolcunun sert ve düzgün vuruşunda top doksana takıldı: 0 – 2.
Dk. 51: İkinci yarıya da konuk ekip Nazillispor hızlı başladı. Bu dakikada kazanılan köşe atışında ceza sahasına gelen topu Gökhan Kösteli yumrukla uzaklaştırdı. Ceza sahası önüne düşen topu Muhammet Ali sert bir şutla kaleye gönderdi. Ancak, top az farkla üstten auta çıktı.
Dk. 58: Bu dakikada sahada centilmenliğe sığmayan görüntüler yaşandı. Ispartaspor sahasında Nazillisporlu Zafer Özden, ikili mücadelede Ispartasporlu Emre Yüksektepe'nin ayağına bastı. Hakem de pozisyonu görmeyip devam ettirince Emre hızla yerden kalkarak Zafer'e tekme attı. Bu olayın ardından Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu hemen oyuncu değişikliği yaparak Emre Yüksektepe'yi kenara aldı.
Dk. 62: Orta sahadan uzun atılan pasta top Ispartaspor ceza sahası çaprazına düştü. Kaleci Gökhan kalesini terk ederek topun bulunduğu yere kadar geldi. Ancak, kalesini terk etmesine rağmen topa sahip olamayınca oyuna ikinci yarıda giren Hasan Demir, Gökhan'dan daha çabuk davranıp topu aldı ve Gökhan'ı da çalımlayarak topu Ispartaspor defansının müdahalesine rağmen ağlara gönderdi: 0 – 3.
Dk. 79: Ispartaspor 3 – 0 mağlup olduktan sonra 'bari bir gol atayım' düşüncesiyle iyice risk almaya başladı. Bu dakikada Nazillispor atağında Serkan'ın ceza sahası dışından çektiği sert şutu üst direği sıyırarak auta çıktı.
Dk. 88. Ispartaspor'un Nazillispor ceza sahası önünde kazandığı serbest atışta top üstten farklı bir şekilde auta gitti.
-HABER MERKEZİ

Bu haber 2949 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...