HAKKI DEMİRALAY VOLEYBOL SEZONUNU DERBİ MAÇLA AÇTI

14 Eylül 2020 15:39

Isparta’nın  Üst Klasman Ulusal Voleybol Hakemi, Türkiye Voleybol Federasyonunun da Üst Klasmandaki 50 hakemi arasında yer alan Hakkı Demiralay, gururumuz olmaya devam ediyor.

10 yıl üst üste, Üst klasmanda yer almayı başaran ve üst liglerde görev yapan DEMİRALAY, bu sezona da Axa Sigorta Türkiye Kupası Erkekler Voleybol maçları ile başlamıştı.

DEMİRALAY, geçtiğimiz hafta Bursa’da Efeler Ligi takımları arasında oynanan Bursa Büyükşehir Belediye-Afyon Belediye Yüntaş ve Arkasspor-Bursa Büyükşehir Belediyesi takımları arasında oynanan iki ayrı maçta Başhakem olarak görev yapmıştı.

Voleybol il Temsilcisi Abdurrahman Akçil’den aldığımız bilgiler şu şekilde;

“Ispartamızın, bizlerin Voleyboldaki gururu Hakkı Demiralay hocamız yine bizim göğsümüzü kabartmaya, Isparta Voleybol Hakemliğini temsil etmeye devam ediyor. Kendisi  İl temsilciliği görevi tarafıma uygun görülüp, göreve başladığımdan bu yana Süper Lig diye bilinen Üst liglerde görev alıyor, öncesinde de Üst Klasman hakemliği yapmış ve başarı ile devam etmekte.

Bizlerde ilimizde Voleybol camiasında böyle bir hakem arkadaşımızın olması hasebiyle gururluyuz, mutluyuz. Hocamıza her zaman destek olmaya hazırız, bu hafta oynanacak olan önemli maçta da dualarımız onunla.

Aynı zamanda Isparta Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği başkanımızda olan Demiralay bizim en büyük destekçilerimizden biridir.

Yönettiği maçlarla, başarılarıyla, Genç Hakem arkadaşlarımızın önünde güzel bir örnek olması da onlar içinde büyük bir şans diye düşünüyorum.“

TVF MHGK’den DEMİRALAY’a DEV MAÇ

Sezonun açılış haftasının en önemli maçı olan, ARKAS-GALATASARAY erkek takımları arasında EFELER LİGİ  Voleybol maçında Hakkı Demiralay Başhakem olarak görev yaptı.

Dünyada olduğu gibi ülkemizde de kendini hissettiren korona virüs nedeniyle geçen sezon Voleybol Liginde küme düşme olayı uygulanmamış, alt ligden de üst lige 4 takım dahil edilerek Liglerde 12 olan takım sayısı 16 ya çıkarılmıştı.

ARKASSPOR-GALATASARAY takımları arasında İzmir Alsancak Atatürk Spor Salonunda oynanacak olan haftanın en önemli maç TRTSPOR 2 kanalında yayınlandı.

Hakkı Demiralay’ın yardımcılığını İzmir bölgesinden Arzu Emiroğlu , Gözlemciliğini ise MHGK Üyesi Ersin Altıparmak yaptı. Maçın detaylarını yarınki sayımızda bulabilirsiniz.

*HABER MERKEZİ

 

 

Bu haber 1797 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...