Rumeysa Coşkun çıtayı yükseltti

17 Eylül 2020 17:38

50. Balkan U20 Atletizm Şampiyonası’nda birinci olarak Isparta tarihinde önemli bir dereceye imza atan Ispartalı Millî Atlet Rumeysa Coşkun, hedefini Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu olarak belirledi

Ispartalı Milli Atlet Rumeysa Coşkun, hedeflerine bir yenisini daha ekledi.İstanbul Burhan Felek Kompleksi içindeki Ekrem Koçak Atletizm Pisti’nde yapılan 50. Balkan U20 Atletizm Şampiyonası’nda yarışan Ispartalı Millî Atlet Rumeysa Coşkun, Balkan Şampiyonu olmasının ardından hedefini Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu olarak belirledi. Hayalinin olimpiyatlara katılmak olduğunu söyleyen Coşkun, “Milli takıma yeniden seçildiğim için mutluyum. Çok çalıştım ve çabaladım. Pandemi döneminde yeri geldi evde koşu bandında antrenman yaptım. Arazi koşularının yanı sıra Chakra Fitness Merkezi de sürekli bizim yanımızda oldu. Salonlarını açıp antrenman yapmamızı sağladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca atletizme başladığım günden bu yana sürekli yanımda olan başta aileme, Antrenörlerim Sibel ve Lütfü Yılmaz’a teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

                Chakra Fitness Spa Merkezi Kurucusu Burak Akpınar ise Balkan Şampiyonu Rumeysa Coşkun’u kutlayarak başarılarının devamını diledi. Rumeysa ve milli atletizmcilere desteklerinin süreceğini belirten Akpınar, “Sporcularımıza salonumuzu salonuna kadar açtık. Fitnessin dışında hamam, sauna ve havuz tüm imkanlarımızdan yararlanabilirler. Rumeysa kızımızı ve antrenörlerimizin yanındayız” diye konuştu.

                Beden Eğitimi Öğretmeni ve Atletizm Antrenörü Lütfü Yılmaz ise bu başarının kısa süreli bir çalışma olmadığını belirterek, “Rumeysa çok çalışkan ve azimli bir sporcu. İyi bir dereceyle Balkan Şampiyonu oldu. İnşallah çok daha iyi derecelere imza atacak. Chakra Fitness Spa Merkezi Kurucusu Burak Akpınar’a ise desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1565 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...