Ceylan SAREM’e veda etti

18 Eylül 2020 15:41

Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (SAREM)'nde  uzun yıllardır emek veren Su Ürünleri Yüksek Mühendisi Dr. Mustafa Ceylan, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Eğirdir Su Ürünleri Fakültesine Doktor Öğretim üyesi olarak geçiş yaptı.

TAGEM Genel Müdürü Dr. Nevzat Birişik’in muafakatı ile SAREM'den ISUBÜ Eğirdir Su Ürünleri Fakültesine Doktor Öğretim üyesi olarak geçiş yapan Su Ürünleri Yüksek Mühendisi Dr. Mustafa Ceylan için Enstitü müdürlüğü bahçesinde veda töreni düzenlendi.

Düzenlenen törene Enstitü Müdürü Şakir Çınar, Enstitü Müdür Yardımcısı Fuat Bilgin, Teknik Koordinatör vekili Mehmet Cilbiz ve tüm kurum personeli katıldı.

Enstitü Müdürü Şakir Çınar, bu ayrılığın bir veda olmadığını ve birlikte çalışmalarının devam edeceğini belirterek yaptığı hizmetler ve SAREM'deki çalışmalara katkılarından dolayı teşekkür etti.

Ceylan da, Enstitü Müdürü Şakir Çınar'a ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Törende Enstitü Müdürü Şakir ÇINAR tarafından, Su Ürünleri Yüksek Mühendisi Dr. Mustafa Ceylan'a kuruma olan katkılarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

*HABER MERKEZİ

 

 

Bu haber 1249 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...