Ispartaspor, Karşıyaka’yı ağırlamaya hazırlanıyor

18 Eylül 2020 15:47

Yeni adıyla Misli.com 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan pembe-yeşilliler, Karşıyaka maçının hazırlıkLarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Ispartaspor, bu hafta sonu başlayacak olan lig hazırlıklarını sürdürüyor. 20 Eylül Pazar günü start alacak ligde ilk maçında Karşıyakaspor’u ağırlayacak olan pembe-yeşilliler, kendi tesislerinde hazırlıklarına devam ediyor.

Ispartaspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, “Kamp döneminde uyum sorununu aşmaya çalıştık. Bu hazırlık dönemi bizim açımızdan gayet güzel geçti. Bizler sezon başı itibariyle yönetim olsun şehir olsun oyuncular olsun biz teknik kadro olsun bir hedef koyduk. Bu hedef bir üst lige çıkabilmektir. Dolayısıyla yapılan yeni transferler var. Yaptığımız sezon hazırlığı çalışmalarımızda gerek mevcut kadromuzdaki gerek takıma yeni katılan arkadaşlarımızın birbiriyle kaynaşmalarını sağladık. Dolayısıyla ortaya yepyeni bir kadro çıktı. Tabi ki bizde ligde başarılı olmaya uygun takım oluşturmaya çalışıyoruz. Şunu biliyoruz ki, Ispartaspor Türk futbolunda belli bir yere sahip, marka olan bir takım. Bizde bu markaya uygun bir takım yaratacağız” dedi.

Tüm kenti birlik ve beraberliğe davet eden deneyimli teknik adam Tekelioğlu, “Bu hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Ama bu hedef sadece oyuncular ve teknik kadro ile olacak bir şey değil. Tüm şehrin bu işi sahiplenmesi lazım. Tek yürek olması lazım. Basınımız, taraftarımız aynı şekilde. Eğer biz bu hedeflerimizi ne kadar çok iliklerimizde hissedersek o kadar o hedefe yakın oluruz diye düşünüyorum. Karşıyaka maçıyla sezona galibiyetle başlamak istiyoruz” diye konuştu.

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1773 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...