“Yönetimlerde %40-45’lere varan değişim oldu”

27 Eylül 2020 15:23

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Isparta'ya geldi.

Kandemir, partisinin kongreleri tamamlanan 12 ilçe başkanı ve merkez ilçe başkan adaylarıyla buluşmak üzere Isparta’ya geldi. İlk olarak İl Başkanı Osman Zabun’u ziyaret eden Kandemir’e, AK Parti milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz ile  Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de eşlik etti.

 AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, kongrelerin pandemi şartlarına uygun bir şekilde hassasiyetle gerçekleştirildiğini belirterek; “Türkiye genelinde yüzde 65, Isparta’da ise yüzde 40-45’lere varan değişimi sağlamış olduk. Yeni arkadaşlarımız, genç arkadaşlar, hanımefendiler, aynı zamanda çok tecrübeli isimleri bir araya getirdiğimiz diri yönetimler oluştu.”

Isparta'da kurulan ekibin AK Parti’yi 2023’e taşıyacağını dile getiren Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, “2023’teki iddiamızı ve heyecanımızı taçlandıracağımıza inanıyoruz. Bu ekiple beraber çok ince ve dikkatli bir çalışma yapacağız" dedi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e kente hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Kandemir, “Sayın başkanımız 1,5 yıl gibi kısa bir zamanda iyi çalışmaların altına imza attı. Burada milletvekillerimizin Ankara’daki mesaisinin de çok önemli bir katkısı var"dedi. Daha sonra  Kandemir, Ak Parti il ve ilçe yöneticileriyle basına kapalı bir toplantı yaptı

Bu haber 1773 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...