“Her zaman sanayicimizin ve esnafımızın yanındayız”

4 Ekim 2020 15:21

Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, MÜSİAD’ın her zaman şehrin üretimine ve istihdamına katkı sunan bir dernek olduğunu belirterek; “Sizleri tebrik ediyor ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Emin adımlarla yolunuzda ilerliyorsunuz” dedi.

Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Müstakil ve Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesinin önceki gün Aşağı Gökdere Köyünde bulunan ve MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Kılınç’ın işlettiği Yeşil Vadi Alabalık Tesislerinde gerçekleştirilen Eylül ayı Genişletilmiş İstişare Toplantısına katıldı. 

Toplantıda bir konuşma yapan Ak Parti Isparta Milletvekili Gökgöz, MÜSİAD Isparta Şubesinin şehrin ekonomisine büyük katkı sağladığını belirterek şunları söyledi; “Öncelikle ilimiz ekonomisi için böylesine önemli bir toplantıya davetinizden dolayı başta MÜSİAD Şube Başkanımız sayın Yalçın Baysan beyefendi olmak üzere tüm MÜSİAD yönetimine teşekkür ediyorum.

Bilindiği gibi, Ak Parti hükümetimiz Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemimiz her zaman üretenin, üreticinin ve istihdam sağlayanın yanında olmuştur ve olmaya da devam edecektir. MÜSİAD üyeleri olarak sizler de gerek ülkemizde gerek ilimizde üretiyor ve istihdama katkı sunuyorsunuz. Bundan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.

Bizler, her zaman için ülkemizin kalkınması noktasında üretimin ve istihdamın öneminin farkındayız. Bunun bilincindeyiz. Bundan dolayıdır ki, sanayiciye, esnafa destek vermeye davam ediyoruz. Sanayicimize yönelik teşvikler çıkarıyoruz. Esnafımıza yönelik teşvikler çıkarıyoruz. Bunun en son örneği, Koronavirüs pandemisi nedeniyle geçtiğimiz Mart ayında çıkarılan ve yıl sonuna kadar uzatılan kısa çalışma ödeneği konusudur.

Ben, tüm MÜSİAD camiası adına sayın başkan Yalçın beye özellikle teşekkür ediyorum. Zira, kendileri siz değerli üyelerle birlikte ülkemizin varlığına ve birliğine hizmet eden, ülkenin her daim kalkınmasına destek veren bir sivil toplum kuruluşusunuz. Emin adımlarla yolunuza devam ediyorsunuz. Kendisi, derneğe yeni bir hizmet binası kazandırmıştır. Bundan dolayı da teşekkürlerimi sunuyorum.

Dünya’da olduğu gibi ülkemiz ve dolayısıyla ilimiz Koronavirüs pandemisi nedeniyle zor bir süreçten geçiyor. Allah’ın izniyle hep birlikte bu zorlu süreci atlatacağız. Bundan herkesin emin olmasını istiyorum” dedi.

*HABER MERKEZİ

Bu haber 1641 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...