MÜSİAD A.Ş Kurarak şehrin kalkınmasına hizmet edecek

4 Ekim 2020 15:22

Müstakil ve Sanayici İşadamları Derneği Şube Başkanı Yalçın Baysan, ekim ayı içerisinde çok sayıda işadamının ortak olacağı bir anonim şirket kurup, Isparta’nın kalkınmasına hizmet edecek projelere imza atılacağını açıkladı.

Kısa adı MÜSİAD olan Müstakil ve Sanayici İşadamları Derneği Isparta Şubesinin Eylül ayı Genişletilmiş İstişare Toplantısı önceki gün Aşağı Gökdere Köyünde bulunan ve MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Kılınç’ın işlettiği Yeşil Vadi Alabalık Tesislerinde gerçekleştirildi. Toplantıya; Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, KOSGEB İl Müdürü Yurdun Yıldırım, MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, Yönetim Kurulu ve üyeler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı Yalçın Baysan; “Sayın Milletvekilim, Değerli Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım ve üyelerimiz. Öncelikle genişletilmiş toplantımıza katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi, Çin’in Wuhan kentinde geçtiğimiz Ocak ayında başlayan ve 11 Mart 2020 tarihi itibariyle ülkemizde de görülen, ardından tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve ilimizde yayılan Koronavirüs pandemisi ile mücadelemiz sürüyor. Başta hükümetimiz olmak üzere yerelde belediyeler ve tüm kamu kurum ve kuruluşlar tarafından alınan tedbirlerle yürütülen bu mücadelede biz de MÜSİAD olarak biz de dezenfekte için derneğimiz üyesi olan Rosella Şirketimizin katkılarıyla kolonya temin edip üzerine derneğimiz MÜSİAD’ın logosunu yapıştırarak dağıtımını gerçekleştirdik. Sayın Valimizi ve Sayın Belediye Başkanımızı ziyaretlerimizde kendilerine MÜSİAD kolonyalarımızdan takdim ettik.

Bilindiği gibi; bizler MÜSİAD Isparta Şubesi olarak; ilimizdeki istihdam ve üretim faaliyetlerini sürdürüyoruz. Bu görev şahsıma geçtiğimiz Mart ayında tevdi edildi. Ben ve siz değerli Yönetim Kurulu arkadaşlarımla birlikte, aldığımız bu bayrağı, daha da yukarı taşımak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz.

Ülke genelinde 12 bin üyesi ve 312 noktada hizmet veren, 60 bin yatırımcısı olan ve 2 milyon kişiye istihdam sağlayan Türkiye’nin en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olan Derneğimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın destekçisi ve onunla birlikte hareket ederek ülke ekonomisinin kalkınması adına çalışan bir kuruluştur. MÜSİAD Isparta Şubesi olarak; her zaman şehrimizin ve ülkemizin değerlerine sahip çıkarak hareket ettik. Gelecek dönemde de bu bilinçle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

MÜSİAD Isparta Şubesi olarak, önümüzdeki günlerde bu şekilde derneğimiz üst düzey yöneticilerini ilimize davet ederek ağırlamaya devam edeceğiz. Bunun en başında ise yeni hizmet binamızın açılışı olacaktır. Bu konuda, açılışımıza Genel Başkanımız Sayın Abdurrahman Kaan beyefendi başta olmak üzere en az bir Bakanımızı ve derneğimizin üst düzey diğer yöneticilerimizi şehrimize davet edeceğim. Kendilerini, bu açılış vesilesiyle Isparta’da ağırlamış olacağız.

MÜSİAD olarak; Ekim ayı içinde hep bir araya gelerek Anonim Şirket kurmak suretiyle Isparta’mızın kalkınmasında güzel bir olaya imza atacağız.

Bu vesileyle; konuşmamın sonunda; Bizleri davet ederek, Derneğimizin Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı için bu güzel ortamı sağlayan Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşımız aynı zamanda Aşağı Gökdere Köyü Muhtarımız Sayın Süleyman Kılınç’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz ve ellerine sağlık diyorum. Toplantımıza katılımlarınızdan dolayı başta Sayın Milletvekilimiz olmak üzere siz değerli yönetim kurulu arkadaşlarımıza ve üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Toplantıda daha sonra sırasıyla; Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ve KOSGEB Isparta İl Müdürü Yurdun Yıldırım birer konuşma yaparak MÜSİAD’ın çalışmalarından övgüyle bahsettiler.

Toplantının sonunda ise; MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan tarafından Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ve KOSGEB Isparta İl Müdürü Yurdun Yıldırım’a toplantıya verdikleri katkıdan dolayı günün anlamına binaen plaket takdim edilirken, derneğe yeni katılan üyeler ile toplantıya ev sahipliği yapan Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Kılınç’a şilt takdim edildi. Toplantı daha sonra karşılıklı görüş alışverişleriyle devam etti. 

*HABER MERKEZİ

 

 

Bu haber 1660 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...