Isparta 32 Spor’da Hedef: Galibiyet

11 Ekim 2020 14:39

Pembe-yeşilliler, İstanbul deplasmanında Şile Yıldızspor’la oynayacağı maçı kazanarak galibiyetle tanışmak istiyor.

Misli 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, ligdeki 4. Maçında İstanbul temsilcisi Şile Yıldızspor’la deplasmanda kozlarını paylaşacak. Karşılaşma 11 Ekim Pazar günü saat 15.30’da oynanacak.. Müsabakayı Elazığ Bölgesinden Ahmet Turan Timuroğlu, Adnan Akbulut ve  Malatya Bölgesinden Burak Şami Şad isimli hakemler yönetecek.

                Lige Karşıyaka mağlubiyetiyle başlayan, 2. Haftada Batman Petrolspor’a yenilen ve ardından da Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu ile yollarını ayıran pembe-yeşilliler, 3. Haftada yeni Teknik Direktörü Hakan Hayati Karaca ile İçel İdmanyurduspor’la golsüz berabere kaldı.

                Bu hafta Şile Yıldızspor’la oynayacağı maçı kazanarak ilk galibiyetini kazanmayı planlayan Isparta 32 Spor, 13 puanla birinci sırada bulunuyor. Şile Yıldızspor ise 5 puanla altıncı sırada yer alıyor.

                Şile Yıldızspor’u ise  geçtiğimiz yıl Aksaray’da görev yapan genç teknik adam Ufuk Uysal çalıştırıyor. İstanbul temsilcisinin ise 2 beraberliği ve 1 mağlubiyeti bulunuyor.

İŞTE HAFTANIN MAÇLARI:

                Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise 9 puanla lider durumda bulunan Batman Petrolspor, henüz puanla tanışamayan ve son sırada yer alan Gölcükspor’u ağırlıyor. Grup ikincisi 7 puanlı İçel İdmanyurduspor ise 1 puanla 12. Sırada bulunan Esen Erokspor’la karşılaşacak. Şampiyonluk adaylarından 7 puanlı Karşıyaka ise evinde grubun iddialı takımlarından Elazığ Karakoçan Spor Kulübü’nü konuk edecek. Somaspor ise Yalovaspor’u ağırlarken Çarşambaspor da Cizrespor’la karşı karşıya gelecek. Grubun flaş ekiplerinden Çatalcaspor ise grubun genç ekiplerinden Arhavispor’la deplasmanda karşılaşacak. Altındağspor ise Erbaaspor’u ağırlayacak.

*HABER MERKEZİ

 

 MİSLİ 3. LİG 3. GRUP’TA

HAFTANIN PROGRAMI:

Şile Yıldızspor-Ispartaspor

Çarşambaspor-Cizrespor

Altındağspor-Erbaaspor

Batman Petrolspor-Gölcükspor

Arhavispor-Çatalcaspor

Karşıyakaspor-Elazığ Karakoçan

Somaspor-Yalovaspor

İçel İdmanyurduspor-Esen Erokspor

 

Bu haber 1518 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...