“Başkan 1500 konut müjdesi verdi”

13 Ekim 2020 15:30

Emekliler Derneği Başkanı Abdülkadir Ersal, Belediye Başkanı Başdeğirmen’in kendisine 1500 TOKİ konutu müjdesi verdiğini açıkladı.

Emekliler Derneği Başkanı Abdülkadir Ersal, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nın genel kurulunda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile görüşme fırsatı bulduğunu söyledi. Emeklilerin TOKİ konutları konusunda büyük bir beklenti içerisinde olduğunu belirten Ersal, bu dönem hayallerin gerçekleşmesi noktasında çok umutlu olduklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Başdeğirmen’in kendisine TOKİ konutları müjdesi verdiğini anlatan Ersal, “sayın Belediye Başkanımız bizim beklentilerimiz üzerinde hassasiyetle duruyor. Verdiği sözleri tek tek yerine getiriyor. Şu ana kadar yeni yapılacak 1000 konut için kur’a çekimi yapıldı. Önümüzdeki süreçte de 1500 konut daha yapılacağını söyledi. Eski SSK Hastanesi’nin (Mensucat Fabrikası yanı) bulunduğu alan TOKİ Başkanlığı’na devredildiği daha önce açıklanmıştı. Orada TOKİ tarafından 1500 konut yapılacak. Başkanımız yıl sonuna doğru 1500 konut için başvuru süreci başlatılacağını ve kur’a çekileceğini söyledi. Bundan çok mutlu olduk. Emeklilerimiz adına başkanımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1609 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...