Üç kadın sanatçıdan FEMİNA SANAT AKADEMİSİ

14 Ekim 2020 15:33

Femina Sanat Akademisi hayatını sanatın farklı dallarına adamış, alanında deneyimli üç genç kadın tarafından Isparta’da kuruldu. Oyuncu Zeynep Tola Altın, Yazar Nazlı Doğan Özsöz ve Ressam Yıldız Eryazar Akgül tarafından kurulan Femina Sanat Akademisi, pandemi sürecinde online eğitimlerle sanat faaliyetlerini sürdürüyor.

Pandemi sürecinde sanat etkinliklerinin durmaması için fark yaratan bir hareket başlatmak amacıyla yola çıkan Femina Sanat Akademisi’nde oyunculuk, yazarlık ve resim dallarında eğitimler veriliyor. Akademi, içindeki yeteneğe inanan, kendini geliştirmek isteyen farklı yaş grubundaki bireylere hitap ediyor. Kendilerini “hayatlarını sanatla geçirmiş ve geçirmeye kararlı olan üç kadın” olarak tanımlayan akademi kurucuları, tüm dünyayı etkileyen bu zorlu pandemi sürecinde “yaşam devam ediyorsa sanat da devam etmeli” düşüncesiyle farklı alanlarda kendisini geliştirmek isteyen herkesi bu oluşumda yer almaya davet ediyor.

ONLİNE EĞİTİMLER BAŞLADI

Çocuklar ve yetişkinler için oluşturulan yaratıcı drama, yaratıcı yazarlık, dramatik yazarlık, yaratıcı sanat ve tasarım, diksiyon, oyunculuk ve sanat atölyeleriyle Femina Sanat Akademisi online (çevrimiçi) eğitimlerine başladı. Akademi bünyesinde aynı zamanda üniversitelerin konservatuvar bölümlerini tercih etmek isteyen öğrenciler için hazırlık atölyeleri ve kurumlar için eğitim programları da bulunuyor. Farklı dallardaki eğitim olanakları, alanında deneyimli ve dinamik eğitmenleriyle fark yaratan Isparta’nın yeni sanat akademisi herkesi sanatla buluşmaya davet ediyor.

*HABER MERKEZİ

Bu haber 1411 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...