“BU KIŞ ÇOCUKLARIMIZ ÜŞÜMESİN”

15 Ekim 2020 15:36

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, dar gelirli aile çocuklarının giydirilmesi için Muhtarlar Derneği’ne 1000’e yakın kaban ve çorap-patik teslim etti. Muhtarlar, ITSO’nun bu anlamlı yardımının gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşması için köprü görevi üstlenecek.

Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi, “Ticaret ve Sanayi Odamıza teşekkür ederiz. Ancak tüm ihtiyaç sahipleri için yeterli olmayacaktır. Bu kış çocuklarımız üşümesin” diyerek Isparta halkına yardım çağrısında bulundu.

 Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, kış mevsimine hazırlandığımız şu günlerde anlamlı bir yardım yaptı. ITSO, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının kışın üşememesi için temin ettiği 1000’e yakın kaban, çorap ve patikleri Isparta Muhtarlar Derneği’ne teslim etti.

MUHTARLARIMIZ EN İYİ KÖPRÜ

ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin sosyal sorumluluk anlamında önemli faaliyetler yürüttüğünü söyledi. ITSO olarak da bu alanda etkin olmaya çalıştıklarını belirten Tutar, “Ispartamızda yaşayan insanların neye ihtiyacı olup olmadığını en iyi muhtarlar bilir. Çünkü onlar sürekli halkımız ile temas halinde. Muhtarlar Derneğimiz aracılığı ile kışlık montlarımızı çocuklarımıza ulaştıracağız. Halkımıza ulaşma noktasında köprü olan muhtarlar derneğimize ve muhtarlarımıza teşekkür ederiz. İnşallah imkanlar dahilinde bu yardımlarımız devam edecek” diye konuştu.

Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi de Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar ve yönetimine teşekkür ederek “Ticaret odamız bize güvenerek çocuklarımız için aldıkları kaban, çorap, patikleri bize teslim ettiler. Biz muhtarlar olarak mahallerimizin sosyo-ekonomik yapısına hakimiz. Kimin neye ihtiyacı olduğunu bizden daha iyi kimse bilemez. Tüm muhtarlarımız adaletle bir şekilde ihtiyaç sahiplerini koruyor, kolluyor. Odamız tarafından getirilen kabanları da mahallelerimize dağıtacağız. Çocuklarımız üşümesin diye dağıtacağız. Ancak ITSO tarafından bize gönderilen montların yeterli gelmesi mümkün değildir. Kışlık kaban ve diğer kıyafetlerle ilgili halkımızdan, meslek örgütlerimizden yardım bekliyoruz. Kendi çocuklarınız için ne alıyorsanız birer tane de dar gelirli ailelerimizin çocukları için alın. Muhtarlarımız bu kutsal vazifeyi layıkıyla yerine getirecektir” dedi.

*HABER MERKEZİ

Bu haber 1494 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...