Yalvaç OSB alt yapısını Belediye yapacak

16 Ekim 2020 15:13

Yalvaç OSB Başkanlığı ve Yalvaç Belediyesi arasında 14 Ekim 2020 Çarşamba günü Yalvaç Kaymakamlığı’nda imzalanan protokol ile Organize Sanayi Bölgesi 1. Etap olarak belirlenen alanda alt yapı ve uygulama projelerinin yapım işinin Yalvaç Belediyesi tarafından yapılmasına karar verildi.

Protokol imzalanması sonrasında Yalvaç Kaymakamı Murat Kahraman, Yalvaç Belediye Başkanı H. Hilmi Tütüncü ve Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yalçın Kurucu ile birlikte Yalvaç OSB 1. Etap Bölgesine giderek belediye ekiplerince başlanan çalışmaları yerinde incelediler.

Başkan Kurucu, “Göreve geldiğimiz günden beri ilk önceliğimiz olan Yalvaç OSB’yi hayata geçirmek için canla başla çalışıyoruz, bugün gelinen noktada çalışmalarımızın sahaya yansımış olmasının haklı gururunu yaşıyoruz. Bu yolda bizlere desteklerini eksik etmeyen TBMM Başkan vekili Sayın S. Sadi Bilgiç’e, Valimiz Ömer Seymenoğlu’na, Yalvaç Kaymakamı Murat Kahraman’ a, Yalvaç Belediye Başkanı H. Hilmi Tütüncü’ye, Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu’na YALTSO adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dedi.

*HABER MERKEZİ

Bu haber 1685 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...