YAPILACAK SPOR TESİSLERİ İÇİN BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’E TAM DESTEK

16 Ekim 2020 15:16

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in kente kazandırdığı 32 milyonluk spor tesisleri projesine Isparta halkı ve sporseverlerden destek geldi. Spor Toto Teşkilat Başkanlığıyla Ankara’da imzalanan protokolle şehre, Gençlik Sporcu Yetiştirme Merkezi, 2 adet UEFA standartlarında futbol sahası, 16 mahalleye semt spor sahası, yüzme havuzu, 3 Mahalleye Gençlik Merkezi ve 2 okula da spor salonu olmak üzere 32 milyon liralık spor tesislerinin kentte kazandırılmasıyla ilgili vatandaşların görüşünü aldık.

İşte o açıklamalar:

KEPECİ MAHALLESİ MUHTARI RAŞİT GÜLÖREN:

Şükrü Başkanımızın bu kazandırmış olduğu spor tesisleri çok güzel ve tebrik ederim, kutlarım. İnşallah başarılı olur. Gençlerimiz sokaklarda avare dolaşıyor, bilgisayarın başından kalkmıyor,  kötü arkadaşlarla geziyorlar, uyuşturucuya alışıyorlar. Mahallerde oyun ve spor alanları olsa daha düzgün yetişmiş olurlar. Başkanımızın yaptığı bu hareket yerinde bir hareket. Geriye dönelim bizim çocukluğumuzda biz sokaklarda top oynardık. Şimdi sokaklarda top oynayan çocuklar göremiyoruz. Onlar kafeler sokağında.  Isparta ve mahallerinde spor tesislerinin yapılması çok güzel. Her tuttuğunu koparan ve verdiği sözü tutan bir başkana sahibiz.

BAHÇELİEVLER MAHALLE MUHTARI YAŞAR YASEMİN BARDAK;

Sayın Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen beye Isparta’mıza, sporumuza ve sporcularımıza yaptığı yatırımdan dolayı teşekkür ediyorum . Elime hemen ulaşan 15 ile 18 yaş aralığı  35 tane gençlerimizin  sporcu yetiştirme merkezlerinde desteklenerek spora yönlendirilmek istiyorlar. Sporcu bir aile ferdi sizlerin de destekleriyle aracı olmak isterim.

YAYLA MAHALLESİ MUHTARI MUSTAFA KEMAL BAŞARAN:

Yapılacak olan bu semt sahaları ile beraber çocuklarımız artık sporla daha iç içe olacak. Hem teknolojik bağımlılıktan hem de kötü alışkanlıklardan uzak duracaklarını düşünüyorum. Bundan dolayı hem mahalle sakinlerim hem kendi adıma Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ediyorum.

DMD KAS HASTASI ÇAĞLAR ÖZYİĞİT:

Değerli  başkanım Isparta için büyük şans iyi ki var başkanım. Başkanım  vermiş olduğu bütün  sözleri tutuyor, süper projeler yapıyor. Başarılar diliyorum. 2020 yılını Sayın cumhurbaşkanımız engelliler erişilebilirlik yılı ilan etti. İnşallah  başkanımla birlikte engelsiz Isparta  yapacağız, ve inşallah  ilk ödüllü biz Isparta olarak alacağız.

EMRE MAHALLESİ MUHTARI GÜRCAN SUVAY: 

Şükrü Başdeğirmen  başkanımıza Emre Mahallesi’ne yaptığı ve yapacağı hizmetlerden dolayı mahallem ve şahsım adına teşekkür ederim. İyiki varsın başkanım. Isparta’mızın spor aşığı başkanım 8 sene öncesinde olsaydın Emre spor farklı yerde olurdu.

FATİH MAHALLESİ MUHTARI OSMAN BAŞPINAR:

 Sizlerin huzurunda Sayın Belediye Başkanımız  Şükrü Başdeğirmen Bey’e Fatih mahallesine yapacak olan spor kompleksi için tüm Isparta halkı Fatih mahallesi sakinleri adına teşekkür ediyorum. Mahalle muhtarı olarak bizde Fatih Spor Kulübü kurmak için hazırlıklarımız bitmek üzere.

ISPARTA AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU BAŞKANI ERHAN OTURAK:

Sayın başkanımız seçim döneminde IASKF’yi ziyaret etti. Bütün kulüplerle bir araya geldi ve verdiği sözleri yerine getirmeye başladı. O gün amatör spora söz vermişti, 2 futbol sahası ve 17 semt sahası sözü vermişti. Başkanımız bugün seçim döneminde verdiği sözleri yerine getiriyor. IASKF olarak başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Geçenlerde sayın Bakanımızla yaptığı görüşmeden gerekli ödeneği aldığını biliyoruz.

Çünkü Şükrü Başkan döneminde ilk kez amatör kulüplere maddi yardım yapıldı. Daha önce böyle yardım yapan bir belediye başkanı olmamıştı. Başkanımız ayrıca dereceye girenlere ödül anlamında destek vereceklerdi. Şu an pandemi dolayısıyla maçlar oynanmadı. O yüzden bir araya geldiğimizde bunu hayata geçireceğiz.

ISPARTA FUTBOL İL TEMSİLCİSİ ALİ ÖZGÜN:

Isparta komşu illere göre sporda geri kalmıştı. Ancak Belediye Başkanımızdan beklediğimiz bir durumdu. Isparta’da tek sahada mücadele ettik yıllarca. Tesis olmayınca yıllarca bekliyorduk. Bizim tesislerimiz yetersizdi. Ancak bu sıkıntılı dönemi belediye başkanımızla aşıyoruz. Belediye Başkanımıza ve bakanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Çok büyük bir hizmet.

GÜLSPOR KULÜP BAŞKANI KENAN BÜYÜKLEBLEBİ:

Ülkemizin durumu çok çok kötü dönemdeyken bu bütçeyi Isparta’ya aktartabilmek önemli bir olay. Aynı zamanda gençlerimizin bağımlılık ve kötü bir durumdayken bu yatırımlar hayırlara vesile olur. Isparta’nın geçmişte neler kaybettiğini aşağı yukarı gösteriyor. Gülspor’da 20 yıllık yöneticiyim. Daha önceki dönemlerde bir liralık getiri olduğunu hatırlamıyorum. Şükrü Başkanın farkı iştişare etmesi. Kibirsiz bir kişiliği var. O biraz kendine artı değer katar katıyor. Daha önce belediyenin kapısından giremiyorduk. Ancak şu an istişare olduğu için doğru kararlar alınıyor. Isparta evlatları olarak söylüyorum. Allah ondan razı olsun. Kendisine teşekkür ediyoruz.

ESKİ FUTBOLCU ALİ ÖZGÜN:

Ispartaspor’da futbol oynadım, hocalık yaptım. Isparta’ya spor anlamında başkanımız önemli yatırımları kazandırdı. Bir Tuğla koyan herkese teşekkür ediyorum.

GÜLSPOR ESKİ KALECİSİ VE GAZETECİ HİLMİ ÖZDEMİR:

1961-1967 yılları arasında Gülspor’da kalecilik yaptım. Çok kötü sahalarda top oynadık. Isparta’nın en çok özlemini duyduğu semt sahalarıydı. Bu özlem bitti. Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen 32 milyonluk proje hazırladı. Çok güzel oldu. Şükrü Başkan kardeşimizin projesi gerçekten sevindirici. Gençlermizi kahve köşelerinden kurtaracak ve spora yönlendirecektir. Ispartaspor’a çok büyük katkılar sağladı. Ispartaspor’a otobüs aldı.

                Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, spora ve sporcuya destek vereceklerini belirterek, spora olan bütçeyi her zaman değerlendireceklerini söyledi. Başkan Başdeğirmen, “Tesislerimizi en kısa sürede bitireceğiz. Daha önce takımlar şampiyon olmaktan korkuyordu. Gruplara gidince masrafları ödeyememekten korkuyorlardı. Şampiyon olsunlar, biz görev olduğumuz sürece altyapıda şampiyon olanları desteklemeye devam edeceğiz.  Maalesef ki pandemi araya girdi. Pandemi bittikten sonra o çocuklarımızı göreceksiniz. Bu çocukların ve idarecilerin korkusu yok. Görev süremizde futbolun yanı sıra tüm dalları da destekleyeceğiz. Altyapıyı önemsiyoruz. Altyapı lazım. Emrespor yıllardır mahalle takımı. Bugün Bölgesel Amatör Lig’de oynuyor. Emre Akademi’yi kurdular. Benden hiçbir şey istemediler. Çalışmalarını inceledim, Emre Akademi’de sporcu çocuk yetiştiriyor. Başkanlık döneminden önce gezdim. Seçimlerden önce arkadaşları çağırıp onlara destek verdim. Isparta’daki takımları güçlendireceğiz. Ispartaspor’dan sonra Emrespor geliyor. IYAŞ Gençlikspor’da altyapıya büyük önem veriyor ve yatırımlar yapıyor.  Gülspor’da öyle. Bu takımların artmasını istiyoruz” dedi.

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1648 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...