Yalvaç Ak Parti’de Kadın Kolları Kongresi yapıldı

20 Ekim 2020 15:18

Adalet ve Kalkınma Partisi Yalvaç Kadın Kolları 6. Olağan Kongresini yaptı.

Kongrede Ak Parti Yalvaç Kadın Kolları üyeleri, halen başkanlık görevini yürüten ve tek aday olan Nursel Küçük’ün bir dönem daha görev yapmasına onay verdi.

Yalvaç Öğretmenevi Toplantı Salonunda yapılan  Ak Parti Yalvaç Kadın Kolları 6. Olağan Kongresine Isparta Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse ve ekibi de katıldı.

Kongre açış konuşmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Ardından Kongre Divan heyeti oluşturuldu, Divan Başkanlığı’na Isparta Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse getirildi.

Kongre Ak Parti Yalvaç Kadın Kolları Başkanı Nursel Küçük’ün konuşması ile devam etti. Küçük konuşmasında kendisi ile birlikte görev alan Ak Parti Kadın Kolları üyelerine çalışmaları için teşekkür ederek partisinin kadınlara verdiği önemi ve onların sorunlarını çözmek için gösterdiği çabaları hatırlattı. Küçük, bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Ak Parti’nin kadınların hep yanında olacağını dile getirdi.

Kongrede Isparta Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse de kısa bir konuşma yaptı. Köse, “Ak Parti ailesinde kadınlar siyasette yerini bulmuştur, büyük başarılara imza atmıştır. Fedakarlıkta en başta olan kadınlarımız Çanakkale’de cephede, 15 Temmuz’da devletin yanında olan kadınlar Cumhurbaşkanımıza omuz vererek mücadelemize ve davamıza omuz vermiştir” dedi.

Kongrede Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam’ın yazılı mesajı bir üye tarafından okunurken, Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ise ilçe kongresi ile ilgili görüntülü mesajı üyelere izlettirildi.

Kongrenin son gündem maddesinde ise seçim vardı. Nursel Küçük ve ekibi tek liste ile gidilen seçimde yeniden Ak Parti Yalvaç Kadın Kolları başkan ve üyeliklerine seçildiler.

Ak Parti Yalvaç Kadın Kolları Yönetim Kurulu’nun yeni üyeleri:

Yönetim Kurulu Asil: Ayşegül Okay Gemici, Ayten Dağ, Aytül Kahraman, Fatma Uslu, Gülcan Özer, Güllale Baran Özdemir, İnci Erkek, Medine Aksoy, Nermin Bıyıklı Kaya, Neşe Şen, Nuray Külcü, Selda Akgün, Şengül Kuyucu, Zeynep Doğan.

*HABER MERKEZİ

 

 

Bu haber 3423 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...