Isparta 32 Spor’dan dört dörtlük galibiyet

20 Ekim 2020 15:19

Pembe-yeşilliler, Ankara temsilcisi Altındağspor’u Emir Kaan, Nurettin Çakır (2) ve Kadir golleriyle 4-0 mağlup ederek moral buldu.

Misli.com 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta 32 Spor, ligin beşinci maçında galibiyetle tanıştı: 4-0. Isparta Atatürk Stadyumunda Altındağ Belediyespor ile karşı karşıya gelen pembe-yeşilliler, yağmur altında moral buldu.

Karşılaşmayı Vali Ömer Seymenoğlu, Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, daire müdürleri, Kulüp Başkanı Atakan Yazgan izledi. TFF kararı gereği maça seyirci alınmadığı için tribünler yine boş kaldı.

2. ve 3. Ligin hem isim hem naklen yayın hakkını alan Misli.com bu defe sözünde durdu ve Isparta 32 Spor’un Altındağ Belediyespor ile yaptığı karşılaşmaya naklen yayınladı.

Isparta 32 Spor’u galibiyete taşıyan golleri:  21.dakikada Emir Kaan Gültekin, 72 ve 84. Dakikalarda Nurettin Çakır ve 78. Dakikada Kadir Turhan attı.   Maç sonunda büyük sevinç yaşayan pembe-yeşilliler, Kupadan sonra ligde de galip bilmesini bildi. Başkan Atakan Yazgan, Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupasında oynanacak 2. Tur karşılaşması Kestelspor maçında da galibiyet bekliyor. Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca ve öğrencileri, çıkışını sürdürmek istiyor.

Ispartaspor, aldığı galibiyetle 2 puandan 5 puana çıkarak 4 sıra birden yükselerek 13. Sıradan 9. Sıraya oturdu.

Ispartaspor gelecek hafta Osmaniye ekibi Osmaniyespor’a konuk olacak. Osmaniyespor ise ligin beşinci haftasında deplasmanda Erbaaspor’a 2 – 0 mağlup oldu.

MAÇIN KARNESİ:

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Levent Balcı, Hüseyin Kıvanç Durmaz, Atakan Tutan

 ISPARTASPOR: Gökhan, Semih (dk.85 Emre Yüksektepe), Emir Kaan (dk.78 Emre Bozatlı), Serdar Ümit, Efşan Geçgin, Kadir Turhan, Nurettin Çakır (dk.85 Mustafa), Volkan Çekiç, Bekir Karadeniz, (dk. 58 Emre Fırtına), Arif Birşen, Volkan Serim.

KARŞIYAKA: Süleyman, emrah, Furkan (dk. 76 Ercan), Timuçin Aşcıgil, Furkan Güneş, Onur Erdem, Burak (dk.46 Tutku), Gürkan, Emre, Byaram Can (dk.46 Alperen, (dk. 65 Fatih) Gökhan.

GOLLER: Dak. 21 Emir Kaan Gültekin, dak. 72 ve 84 Nurettin Çakır, Dak. 78 Kadir Turhan (Ispartaspor)

S. KARTLAR: Nurettin Çakır, Arif Birşen (Isparta), Furkan, Gürkan, Gökhan (Altındağ)

KIRMIZI KART: Furkan

MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI:

Dakika. 9: Emir Kaan aldığı topla hızla ceza sahasına girdi topu Nurettin’e aktardı. Bu futbolcu boş durumdaki Volkan’ı gördü. Ancak, Volkan’ın zayıf vuruşunda top kalecide kaldı.

Dakika 21 (GOL): Isparta 32 Spor, beklediği gole bu dakikada kavuştu. Nurettin Çakır orta sahadan aldığı topla hızla ceza sahasına girdi soldan ortasında kaleyi paralel geçen meşin yuvarlığı arka direkte bekleyen Emir Kaan ağlara gönderdi: 1 – 0.

Dakik 24: Isparta atağında Nurettin’in ortasında topla buluşan Emir Kaan’ın şutu az farkla yandan dışarı çıktı.

Dakika. 41: Semih Üstün’ün ceza sahası önünden çektiği şut üst direğin dibinden auta gitti.

Dakika 47: Isparta 32 Spor ikinci yarıya da hızlı başladı. Bu dakikada aldığı topla hızla Altındağ ceza sahasına doğru giden Nurettin Çakır, ceza sahası ön çizgisinde Furkan tarafından düşürüldü. Hakem serbest vuruş kararı verdi ve Furkan’ı da ikinci sıra karttan kırmızı kart göstererek oyundan attı. Altındağ Belediyespor maçın ikinci yarısını 10 kişi tamamladı.

Dakika. 48: Bir dakika önce kazanılan serbest atışı Serdar kullandı. Doksana giden topu kaleci de kaldı.

Dakika. 51: Nurettin Çakır’ın sağ taraftan ve yerden ortasında Emir Kaan, çalım atmayı deneyince net pozisyonu kaçırdı.

Dakika 72: (GOL) Isparta 32 Spor bu dakikada ikinci gole kavuştu. Altındağ ceza sahasının sağ tarafında kazanılan serbest atışı Serdar kullandı. Ceza sahasına gelen topu iyi takip eden Nurettin Çakır, düzgün bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi: 2 – 0.

Dakika 76: Altındağ Belediyespor ceza sahası önünde kaleyi karşıdan gören pozisyonda serbest atış kazandı. Atışı yapan Timuçin’un şutu kaleci Gökhan’da kaldı.

Dakika 78 (GOL)  Ispartaspor’un kazandığı ve sağdan yapılan köşe atışında ön direkteki futbolculardan seken top arka direkte bekleyen Kadir Turhan’ın önünde kaldı. Bu futbolcunun yerden ve çok sert şutu ağlara gitti: 3 – 0.

Dakika 84 (GOL): Nurettin Çakır’ın ceza sahası içindeki karambolde yerden vuruşunda top ağlarla buluştu: 4 – 0.

*HABER MERKEZİ

 

 

Bu haber 1590 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...