“ESNAF AĞIR EKONOMİK ŞARTLAR ALTINDA EZİLİYOR”

21 Ekim 2020 15:24

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Halıcı, geçtiğimiz gün Isparta’ya gelen Partinin Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ve Burdur Milletvekili Mehmet Göker ile birlikte Tarihi Üzüm Pazarında yaptıkları esnaf ziyaretini değerlendirdi.

Yaptıkları ziyaretlerde esnafların ve Kobilerin durumu hakkında bilgi almalarının ardından esnafların ekonomik zorluklar yaşadıklarını kendilerine aktardıklarını vurgulayan CHP İl Başkanı Yalım Halıcı; “Yapmış olduğumuz ziyaretlerimizde kime dokunsak dert aynı kime sorsak sıkıntı aynı sıkıntı, özellikle son yıllarda esnaf kesimi başta olmak üzere tüm kesimlerin üzerinde ağır bir ekonomik yük söz konusu. Köylere gidiyoruz çiftçilerimizi tarlada ziyaret ediyoruz. Köydeki çiftçi de ürünün karşılığını alamamaktan yana dertli.

ONLARIN UMUDU BİZ OLACAĞIZ”

Gittiğimiz yerlerde sevgiyle karşılanmaktan yana mutlu olsak da uygulanan sosyoekonomik politikalar dolayısı ile umudunu yitirmeye başlamış hemşerilerimizin geleceğe dair kaygıları bizleri üzdü. Bu ziyaretlerde kendilerine her zaman dediğim gibi, umut var ve umut biziz dedim.

“HALKIMIZ SEÇİM İSTİYOR”

Dolayısıyla, bizlerle hem fikirler, onlarda sabırsızlıkla seçimleri beklediklerini ifade ediyorlar. Halkımızın her şeyin farkında olduğunu ve artık hep yandaşlarının değirmenine su taşıyan bu tezgahı bozmaya kararlı olduklarını görmek bizleri, daha fazla çalışma ve hedefe ulaşma noktasında motive ediyor. Geçtiğimiz gün ilimize gelen Partimizin Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekilimiz sayın Selin Sayek Böke ve Burdur Milletvekilimiz Mehmet Göker bey ile birlikte yaptığımız esnaf ziyaretlerimizde bunu daha net bir şekilde gördük” dedi.

*HABER MERKEZİ

Bu haber 1425 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...