“52 bin üyemiz var, hedefimiz 62 bin”

1 Kasım 2020 15:15

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, “Haftada 3 bin yeni üye yaptık. Hedefimiz 10 bin yeni üye. 62 bin üyeye çıkmak istiyoruz. Partilerin üyelikleri dijital ortama taşındı” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, Kanal 32’de programında üye kampanyası ile ilgili konuştu. Ak Parti’nin 52 bin üyesi olduğunu açıklayan Zabun, diğer siyasi partiler için ‘bizim yarımız kadar olan varsa karşımıza çıksınlar” dedi. Zabun, bu iddia ile Isparta’da hiç bir partinin 25-26 bin bandında üyeye sahip olmadığını iddia etmiş oldu.

Zabun, “52 bin üyemiz var. Diğer siyasi partilerde yarısı kadar olan varsa buyursunlar. 1 haftada 3 bin yeni üye yaptık. Hedefimiz 10 bin yeni üye. 62 bin üyeye çıkmak istiyoruz. Partilerin üyelikleri dijital ortama taşındı. Vatandaşımız yıllar önce farklı bir partiye üye olmuş. Bize geliyorlar sistem kabul etmiyor. Vatandaşımız eski üyeliğini unutmuş. Önce eski üyeliği sonlandırması gerekiyor.”

                İl Başkanlığının vebal makamı olduğunu söyleyen Zabun, “Buralar vebal makamı. Sorumluluğu taşımak zor. Ama zorluğunun yanında onurlu bir iş. Milletin refahının yükselmesinde en ufak faydamız varsa, bizim için anlamlı olan budur. İl başkanlığı dediğiniz şey; ‘ben il başkanı olmak zorundayım’ anlayışında değiliz. Bu Sayın Cumhurbaşkanımızın tasarrufundadır. Sayın Cumhurbaşkanımız millete yakın olan, fedakar olan arkadaşlar içerisinden karar verir. Bu görevler gelip-geçicidir. Ak Parti’de siyaset yapmak başkadır. Bunun hazmını tatmak, bunun özgüvenini taşımak önemlidir. İnsanı mutlu yapan bir görevdir. Bugün il başkanı olursunuz yarın üye olursunuz. Durduğunuz yer neresi olursa olsun bu davaya inanmış kimse ‘bana başkanlık verildi-verilmedi’ diye sağdan sola savrulacak bir hareketin içinde olmaz” diye konuştu.

*HABER MERKEZİ

 

 

Bu haber 1458 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...