CHP Isparta İl Örgütünden İlçe ziyaretleri

2 Kasım 2020 15:38

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı önderliğindeki CHP Heyeti, Yalvaç’ın yanı sıra Sütçüler İlçesinde Ayvalıpınar, Belence, Darıbükü, Aşağı Yaylabel, Kesme, Kasımlar köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla görüşerek sorunlarını dinlediler.

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı ve il yönetiminden bir grup, önceki gün Yalvaç’a giderek Yalvaç İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlığı kurulmasıyla ilgili görevlendirme yaptılar.

YALVAÇ’TA GENİŞ

KAPSAMLI TOPLANDI

Türkerler Aile Çay Bahçesi’nde sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yemekli bir toplantı gerçekleştirilirken, toplantıda Halıcı’yla birlikte Isparta İl Yönetim Kurulu’ndan bazı üyeler, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ve bazı yönetim kurulu üyeler yer aldı.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

CHP Yalvaç İlçe Başkanı Ali Arı’nın kısa bir konuşma yaparak başlattığı toplantıda Başkan Halıcı da yaptıkları çalışmalar ve gelecekteki çalışma planlarıyla ilgili olarak bilgi verdi. Isparta Kadın ve Gençlik Kolları başkanlarının da kısa birer konuşma yaptığı toplantıda, Yalvaç’taki kadın üyelerin görüşleri alınarak yapılanma çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, toplantıda yaptığı konuşmada, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, erken seçimin kapıda olduğunu ve parti olarak her anlamda hazır halde bulunmaları gerektiğini vurguladı. CHP Genel Merkez tarafından tüm teşkilatlardaki yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında Yalvaç’ta da Kadın ve Gençlik Kolları oluşumu gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Halıcı, Kadın Kolları Başkanlığı’na Asuman Sağlam, Gençlik Kolları Başkanlığına da Sadık Büyükkorkmaz’ın getirildiğini belirterek, örgütlenme çalışmalarının süreceğini belirtti.

SÜTÇÜLERDE KÖY

VE KASABA ZİYARETLERİ…

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı önderliğindeki CHP Heyeti, Yalvaç’tan sonro Sütçüler ilçesine geçerek; Ayvalıpınar, Belence, Darıbükü, Aşağı Yaylabel, Kesme, Kasımlar köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla görüşerek sorunlarını dinlediler.

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1519 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...