CHP, Yalvaç’ta Kadın ve Gençlik Kolları Örgütlerini kurdu

3 Kasım 2020 14:55

Isparta’nın ilçelerinde örgütlenme çalışmalarına devam eden CHP Isparta İl Başkanlığı, Yalvaç ilçesinde, Yalvaç İlçe Kadın Kadın Kolları ve Yalvaç İlçe Gençlik Kolları Örgütlerini düzenlenen törenle kurdu.

Törene CHP Isparta İl Başkanı Hikmet Yalım Halıcı, il yöneticileri ve partililer katıldı. Kadın Kolları Başkanlığına Asuman Sağlam, Gençlik Kolları Başkanlığına ise Sadık Büyükkorkmaz seçilirken, başkanların rozetlerini İl Başkanı Halıcı taktı.

 Programın ardından Başkan Halıcı ilçedeki vatandaşlarla sohbet ederek, ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.

 “HER GEÇEN GÜN GÜÇLENİYORUZ” 

Yaptıkları örgütlenme çalışmalarıyla vatandaşa daha kolay ulaşacaklarına dikkat çeken Başkan Halıcı, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak, her geçen gün daha da güçleniyor ve vatandaşlarımıza yakınlaşma anlamında daha güçleniyoruz. Yalvaç ilçemizde hayata geçirdiğimiz Kadın Kolları ve Gençlik Kolları örgütlerimizle ilçemize daha güzel hizmet edecek ve her kesimine ulaşacağız. Bu noktada yeni Başkanlarımız, Asuman Sağlam ve Sadık Büyükkorkmaz’a çok önemli işler düşüyor. İlçede yaptığımız küçük bir gezintiyle de hemşehrilerimizle sohbet ettik. Kendileri bize çok sıcak ve samimi davrandılar. Çok teşekkür ederiz. Isparta’nın her köşesine ulaşmak için örgütlenme çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Tören, İl Başkanı Halıcı’nın sosyal medya hesabında, “Herkesin CHP’si” notuyla paylaşıldı. 

*HABER MERKEZİ

 

 

Bu haber 1566 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...