Isparta 32 Spor haftayı 3 puanla kapadı

3 Kasım 2020 15:06

Misli.com 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta 32 Spor, 7.maçında  Erbaaspor’u 2-0 mağlup etti. Isparta Atatürk Stadı’nda oynanan maçı Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Isparta AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta Emniyet Müdürü Metin Akay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan ve 75 dolayında futbolsever izledi.

Isparta 32 Spor’u galibiyete taşıyan golleri: 4. Dakikada Volkan Serim ve 55. Dakikada Bekir Karadeniz attı. Karşılaşmanın 57. Dakikasında Erbaasporlu Emre Baysal kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Isparta 32 Spor, en az 3-4 gol pozisyonunu da gole çevirmedi.

                Isparta 32 Spor, aldığı bu galibiyetle puanını 11’e çıkardı ve 7. Sıraya yükseldi. Erbaaspor ise 4 puanla 12. Sıraya geriledi.

Ispartaspor gelecek haftayı bay geçirecek.  8 Ligin 8. Hafta maçları 12 Ekim Perşembe günü oynanacak. Ispartaspor ligin 9. Haftasında ise deplasmanda İstanbul ekibi Esenler Erokspor ile karşılaşacak.

MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI:

Dakika  3: Ispartaspor maça adeta galibiyetle başladı. Bu dakikada Volkan Çekiç aldığı topla hızla Erbaaspor ceza sahasına doğru indi. Soldan ortasında defans oyuncularının yanından geçen topu arka direkte bekleyen Volkan Serim topu ağlara gönderdi: 1 – 0.

Dakika  6: Semih üstün Erbaa ceza sahası içine girerken ortasını yaptı. Defans topu altıpas içinden uzaklaştırdı.

Dak. 25: Ispartaspor’da kazanılan serbest atışı Emir Kaan kullandı. Bu futbolcunun vuruşunda defanstan seken top ceza sahası önünde bekleyen Mustafa Diler’in önünde kaldı. Bu futbolcunun sert şutu az farkla üstten auta gitti.

Dak. 30: Nurettin Çakır’ın ceza sahası dışından çektiği sert şut kaleciden döndü.

Dak. 39: Nurettin aldığı topla hızla Erbaaspor ceza sahasına girdi. Vuruşunda ağlara giden topa defans ayak koyunca top kornere çıktı. Yeşil – Pembeli ekip kornerden sonuç alamadı.

Dak. 45: Nurettin’in ceza sahası önünde kaleyi karşıdan giren pozisyonda çektiği sert şuta kaleci iki hamlede sahip olabildi. İlk yarıya 2 dakika uzatma süresi verildi. Ancak, bu sürede de gol sesi gelmedi ve ilk yarıda sonunda Ispartaspor soyunma odasına 1 – 0’lık üstünlükle gitti.

Dak. 50: Nurettin Çakır’ın ceza sahası çaprazından kullandığı serbest atışta 90’a giden topu kaleci çıkardı.

Dak. 54: Ispartaspor bu dakika ikinci golüne kavuştu. Emir Kaan’ın sağ taraftan yaptığı ortayı iyi takip eden Bekir Karadeniz yerden ve sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2 – 0.

Dak. 56: Bu dakikada rakip Erbaaspor sahada 10 kişi kaldı. Ispartaspor atağında Nurettin hızla ceza sahasına doğru ilerlerken Erbaasporlu Emre Baysal, Nurettin’i tutarak yere indirdi. Maçın hakemi Emre’ye ikinci sarı kartı, artından kırmızı kartını göstererek oyundan attı.

Dak. 60: Ispartaspor kırmızı kartla 10 kişi kalan rakibi karşısında ataklarını hızlandırması beklenirken, rehavete girdi ve vasat futbol oynamaya başladı. Bu dakikada Erbaaspor sahada 10 kişi olmasına rağmen çok önemli bir gol pozisyonu yakaladı. Yusuf aldığı topla hızla Ispartaspor ceza sahasına indi. Vuruşunda kaleci Gökhan topu 90’dan çıkararak mutlak bir golü önledi.

Dak. 71: Emir Kaan bir defans oyuncusunu ve kaleciyi geçti şutunu çekti. Ağlara giden topa diğer bir defans oyuncusu ayak koyarak topu kornere gönderdi.

Dak. 85: Gol için Ispartaspor kalesine yüklenen rakip Erbaaspor, defans güvenliğini bıraktığı anda Ispartaspor’un ani atağı gelişti. Volkan Serim ile Emir Kaan hızla Erbasapor ceza sahasına indiler ancak, boşta bekleyen arkadaşına vermek yerine kaleciye teslim edince takım mutlak bir golden oldu.

Dak.88: Sağdan yapılan ortada ceza sahasının artasından geçen topu Mustafa Acar boş kale yerine zoru başararak dışarı attı. Hakem maçı 5 dakika uzattı. Yeşil – Pembeli ekip uzatma dakikalarında da gol atma becerisini gösteremeyince karşılaşma 2 – 0’lık skorla sona erdi. 

*HABER MERKEZİ

 

 

Bu haber 1521 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...