Çünür Tepesi cazibe merkezi olacak

11 Kasım 2020 14:49

Belediye Başkanı Başdeğirmen, 135 bin m2’lik Çünür Tepesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan tahsisinin yakında gerçekleşeceğini açıkladı.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yıllardır unutulan, ihmal edilen doğal güzelliklerimizi tek tek sosyal hayata kazandırıyor. Isparta’da yıllardır kullanılmayan Kırazlıdere’nin değerlendirilmesinden sonra sıra Çünür Tepesi’nde. Isparta halkının özellikle ilkbahar döneminde büyük ilgi gösterdiği, şehrimizin havadan görüldüğü en güzel mekanlarından birisi olan Çünür Tepesi’nde sosyal yaşama ilişkin bir proje gerçekleştirilecek.

Belediye Bütçesi görüşmelerinde Su ve Kanalizasyon Müdürü Veli Kılavuz’un Çünür Tepesi’ne su deposu ilavesi yapılacağını belirtmesi üzerine Başkan Başdeğirmen, “bu su deposu ilavesini ilerdeki tepeler doğru kaydıralım. Çünkü orada bir projemiz var. Ona yakında başlayacağız 135 bin m2’lik Çünür Tepesi’nin hazineden belediyemize tahsisini istedik. Önümüzdeki günlerde tahsis gerçekleştirilecek. Tahsis işleminden sonra tepe noktadaki 9500 m2 için kullanım izni alacağız. Belediye olarak Çünür Tepesi’nin tamamına değil de 9500 m2 için kira ödeyeceğiz” diye konuştu.

*HABER MERKEZİ

Bu haber 1263 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...