Matmazel 32. mağazası ile Isparta’da

12 Kasım 2020 15:29

1991 yılında Ankara’da kurulan ve ilk günden bu yana moda severler tarafından ilgi ve beğeniyle takip edilen bir marka olmayı başaran Matmazel, Isparta’da da açıldı. Matmazel, 32. Mağazasını IYAŞ Park AVM 2.katta açtı.

Kalitesinden ve marka imajından ödün vermeden istikrarlı çizgisiyle hızla gelişen ve büyüyen Matmazel, Ankara (10), İstanbul Avrupa Yakası (5), Anadolu Yakası (2), Konya (2), Antalya (1), İzmit (1), Diyarbakır (1), Şanlıurfa (1), Afyon (1), Adana (1), Samsun (2), İzmir (1), Bursa (1) Kayseri (1), Isparta (1) ve Adapazarı (1)  olmak üzere toplam 32. mağazası ve www.matmazel.com e-ticaret sitesinin yanısıra; ihracat yaptığı, Almanya, Azerbaycan, Cezayir, Dubai, Irak, İsrail, Katar, Kazakistan, Kongo, Kosova, Kuveyt, Makedonya, Moldova, Nijerya, Polonya, Rusya, Tunus, Türkmenistan ve Ukrayna’da müşterilerine geniş ürün yelpazesiyle hizmet veriyor.

Dünya trendlerini yakından takip eden genç, güçlü ve yenilikçi tasarım ekibiyle Matmazel, çantadan cüzdana, parfüm ve valize kadar uzanan geniş yelpazedeki ürünlerini, her kesimden kadınların beğenisine sunuyor.

Matmazel Çanta moda akımlarını yakından takip eden güçlü ve yaratıcı tasarım ekibiyle, her sezon yeni koleksiyonlar oluştururken aynı zamanda Türkiye ve dünyanın önde gelen markalarının şık ve birbirinden çarpıcı çantalarını da moda severlerle buluşturuyor.

Benimsemiş olduğu koşulsuz müşteri memnuniyeti prensibi ile sektördeki diğer firmalar arasından sıyrılan Matmazel, dünyaya açılan bir marka olma hedefiyle hareket etmekte ve bu doğrultuda gerçekleştirmiş olduğu yenilik ve değişimlerle, amaçladığı hedefe her geçen gün biraz daha yaklaşıyor.

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 2774 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...