“Gelendostspor herkesin keyif alacağı bir takım olacak”

13 Kasım 2020 15:53

                Isparta’yı Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde temsil edecek olan Gelendostspor, Bölgesel Amatör Lig için hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz yılın takımı çalıştıran ve başarıyı götüren teknik adam Fatih Bozbaş ise açıklamalarda bulundu.

Bozbaş, “3 boyutlu transfer yaptık. Isparta’mızdan 20 futbolcumuz var. Bölgesel Amatör Lig’de oynamış ve şampiyonluk yaşamış 4-5 futbolcuyla anlaşıldı. Bölgesel Amatör Lig’de oynamış, genç ve hedefleri olan 8 futbolcuyla anlaşıldı. Ligin başlangıç tarihinin netleşmesini bekliyoruz. Bütün projelerimiz hazır. Kalacağımız yer hazır. Bir otelde konaklayacağız. Kasım ayının 3. Haftasında Gelendost’ta kampa gireceğiz. Aralık ayının ilk haftasında da sabit kadromuzla hazırlık maçlarımız ve yeni sezona hazırlık sürecimiz devam edecektir. Gelendostspor ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek. Bunun heyecanı var. Yönetimde de, futbolcularımızda da taraftarımızda da bunun heyecanı var. Kimse merak etmesin, Gelendostspor herkesin keyif alacağı bir takım olacak. Bölgesel Amatör Lig’de Isparta’yı en iyi şekilde temsil edecektir” dedi.

                Bozbaş, takıma katkılarından dolayı Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin’e, Kulüp Başkanı İsmail Esen’e, yönetim kuruluna ve halkına teşekkür etti.

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 2612 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...