MÜSİAD´tan SGK’ya Ziyaret

13 Kasım 2020 15:55

Müstakil ve Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan ve Yönetim Kurulu Üyeleri SGK Isparta İl Müdürü Hüseyin Karagöz’ü makamında ziyaret ettiler.

Kurumlararası işbirliğinin değerlendirildiği ziyarette konuşan MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan; “Bugünkü ziyaretimizde Sosyal Güvenlik il Müdürlüğündeyiz. Bizleri kabul eden değerli müdürümüz sayın Hüseyin Karagöz beyefendiye ve kurum çalışanlarına şahsım ve değerli üyelerimiz adına teşekkür ediyorum.

“YENİ YASADAN

BÜYÜK UMUT İÇİNDEYİZ”

Biz de MÜSİAD olarak, ülkemizin istihdamını artırmak ve ekonomiye değer katmak için el birliği ile çalışıyoruz. Devlet kurumlarımızı ziyaret ederek üyelerimizi sosyal güvenlik kanunu ve teşvikler konusunda bilgilendiriyoruz. Devletimiz pandemi sürecinde çıkarmış olduğu kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret destekleri ile işverenlerimize büyük katkı sağlamıştır. Yeni çıkacak torba yasa ile sağlamaya devam edecektir.

“İŞVERENLERE ÖNEMLİ

DESTEKLER YAPILIYOR”

Bilindiği gibi tüm dünyada ve ülkemizde olduğu gibi şehrimizde de koronavirüs pandemisi nedeniyle zor bir süreçten geçiyoruz. Bu dönemde işverenlere yönelik önemli istihdam destekleri oldu. Haliyle çalışanların işten çıkartılmaları da olmadı. Ekonomik gelişmeler yönüyle de ortada pozitif bir tablo var. Bu motivasyonumuzu daha da arttırıyor.

“60 BİN YATIRIMCIMIZ VAR”

Biz de MÜSİAD olarak yurt içinde 87, yurt dışında 95 şube ve 223 irtibat noktası ile hizmet vermekteyiz. 2 milyon 500 bin çalışanı, 60 bin yatırımcısı ve 12 miyon 500 bin üyesi olan MÜSİAD, Türkiyemiz için üretim faaliyetlerini ve istihdamı artırmaya devam edecek. Bu yıl 30. Kuruluş yıldönümümüzü kutlamaktayız. Bizleri ağırladığınız için teşekkür ederiz” dedi.

MÜSİAD Isparta Şubesi yönetimini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten SGK Isparta İl Müdürü Hüseyin Karagöz de konuşmasında; “MÜSİAD gerek ülkemizin gerek şehrimizin önemli sivil toplum kuruluşlarından birisidir. Zira, bu derneğimiz önemli istihdam sağlayarak ekonomimize de önemli katkılar sunmaktadır. Evet, koronavirüs pandemisi nedeniyle zor bir süreçten geçiyoruz. Ancak, devletimiz çıkardığı yasalarla gerek sanayicimize gerek esnafımıza önemli destekler sağlamaktadır. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Söz konusu ziyaret, plaket ve davetiye takdimi ile sona erdi.

*HABER MERKEZİ

Bu haber 1494 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...