ISPARTA 32 SPOR GALİBİYET PEŞİNDE

18 Kasım 2020 16:13

Pembe-yeşilliler, yarın kendi sahasında grubun orta sıralarında bulunan Gölcükspor ile karşı karşıya gelecek. Ispartaspor rakibini yenerek moral bulmak istiyor.

Misli 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor’da gözler Gölcükspor maçında. 19 Kasım Perşembe günü saat 13.00’de Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Kayseri bölgesi hakemlerinden Ramazan Haymana yönetecek. Haymana’nın yardımcılıklarını ise Sivas bölgesi hakemlerinden Mehmet Öcal, ve Ankara bölgesi hakemlerinden Caner Kurt yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise yine Ankara bölgesi hakemlerinden Havvana Nur Demir olacak.

                Isparta 32 Spor, 11 puanla 9. Sırada bulunuyor. Pembe-yeşilliler, Gölcükspor’u yenerek çıkışını sürdürmek istiyor. Gölcükspor ise 8 puanla 11. Sırada yer alıyor.

                Gruptaki diğer karşılaşmalarda 20 puanla  lider durumda bulunan Somaspor ise 18 puanlı Karşıkaya ile karşılaşacak.  Şampiyonluk adaylarından İçel İdmanyurduspor ise Arhavispor’u konuk edecek. Batman Petrolspor A.Ş. ise Çarşambaspor’u ağırlayacak. Çatalcaspor ise Şile Yıldızspor’la deplasmanda karşılaşırken Altındağspor ise Cizrespor’u konuk edecek. Erbaaspor ise Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nü ağırlayacak.

Maçla ilgili konuşan Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Hakan Karaca; “Korona virüs nedeniyle zor günler geçirdik. O zorlu günleri atlatıp galibiyetlere başladık. Ancak, bu defa da Koronavirüs pandemisi ile karşı karşıya kaldık. Allaha şükür bunu de bertaraf etmeyi başardık. Şimdi önümüze bakıyoruz.  Artık her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Kötü günleri geride bırakıyoruz. Son oynadığımız Erbaaspor maçında aldığımız galibiyet takımın kendine olan güvenini daha fazla artırdı.

Bundan sonraki süreçte artık sürekli puan durumunda yukarılara doğru tırmanmak amacındayız. Gölcükspor’u da yenerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1539 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...